Lauwers te Kampenhout

Doel was van deze woning een nieuwe frisse verhuur- of verkoopwoning te maken die voldoet aan alle hedendaagse normen.

Uitvoeringsperiode

januari-april 2013

Uitgevoerde werken

dakramen, dakisolatie, behandelen van het houtwerk, vloerisolatie gelijkvloers, vernieuwen buitenschrijnwerk, volledig vernieuwen van de elektrische en sanitaire installatie alsook verwarming, pleister- en gyprocafwerking, plaatsen tweede trap, muur en vloertegels, laminaatvloer verdiepingen, schilderwerken, …

Isolatiedikte en Rd-waarde van het dak

22 cm minerale wol, Rd-waarde = 6,25 m²K/W

Specials

Volledige strippen en renoveren van hele woning van A tot Z

Beschrijving

De woning werd tot op het bot gestript, enkel de muren bleven staan. Na het vervangen van het buitenschrijnwerk werd gefaseerd overgegaan tot volledige renovatie van deze woning.

Een gefaseerde vernieuwing vergt een goed plan vooraf, zoniet kom je met overlappingen te zitten of met extra kosten omdat het eerder uitgevoerde werk deels opnieuw moet gedaan worden. Alles moet vooraf op mekaar afgestemd worden.

Ook een goede verstandhouding en vertrouwen tussen de eigenaar en ons renovatieteam zorgde voor een goede afloop zonder veel kopzorgen. Zorgeloos duurzaam verbouwen is niet zomaar een slogan, het is onze manier van werken.

Ondanks het bouwjaar (1955) beschikt de nieuwe eigenaar nu over een comfortabele woning, zowel thermisch als akoestisch.

Besluit : ook grondige renovaties behoren tot ons uitvoeringspakket, waarbij je als klant kan kiezen hoever je wil gaan qua dienstverlening. Standaard krijg je een aanpak en begeleiding van A tot Z, ook als je bepaalde werken zelf wil uitvoeren. Onze professionele teams zorgen voor jouw gemoedsrust door een stressvrij verloop van de werken.