Onze klanten getuigen

Na deze uitzonderlijk hete zomer, wilde ik u toch even laten weten hoe ongelooflijk tevreden ik ben over de isolatiewerken die u vorige zomer op mijn bureau/zolder heeft uitgevoerd.

Meer nog dan de koude wintermaanden was de aanhoudende extreme hitte van de voorbije maanden een goede test voor de kwaliteit van uw werk.

Welnu, de isolatie heeft die test met glans doorstaan. Zelfs op erg hete dagen bleef het in deze zolderruimte aangenaam vertoeven. Bovendien blijkt de isolatie het geluid van de straat ook merkbaar te dempen.

Kortom: ik ben zeer tevreden over uw werk.

F.A. te Duisburg-Tervuren (dakisolatie en inrichting van de zolder)

Verleden week hebben jullie mijn zoldervloer isolatie geplaatst. Over de offerte, de opvolging en de uitvoering kan ik enkel zeggen “hoedje af voor zo een vakmanschap”. Alles is perfect verlopen en in een mum van tijd geplaatst. Uw arbeiders hebben zelfs gestofzuigd na de werken. Ze zijn terecht zeer trots om voor Isolatie & Renovatie Verhoeven te werken .

Proficiat en bedankt.

Mevr. D’Argent te Ottenburg (zoldervloerisolatie Supafil LOFT)

Puik werk geleverd doorheen het ganse proces ! Het startte al bij het bezichtigen van de situatie voor de offerte op te maken: er werd meegedacht over de beste aanpak om op de krappe ruimte toch een veilige en makkelijke trap te steken. Telkens ik op zolder kom zal ik aan jullie wijze raad terugdenken. Uitvoering verliep ook heel netjes en vriendelijk. Alles mooi opgekuist, samen overlopen van werken na uitvoering, aanwezig op afgesproken tijdstip, sympathieke werkmannen die houden van hun vak.

Veel succes ermee, ik zal jullie graag aanbevelen bij kenissen

Mevr. De Wit te Rumst (dakisolatie)

De zeer goede technische kennis en ervaring deden mij voor Isolatie & Renovatie Verhoeven kiezen. Zij hebben mij daarbij zeker niet teleurgesteld ! Zeer goede opvolging en enorme klantvriendelijkheid. Bedankt ook voor de snelle invulling van de premieformulieren.

ir. architect De Leye te Grimbergen (spouwmuurisolatie)

In maart 2015 heeft uw firma een behandeling tegen opstijgend vocht uitgevoerd. Na 5 maanden stel ik na een grondige controle vast dat het probleem volledig opgelost lijkt. Opnieuw heb ik kunnen vaststellen (3 jaar geleden heeft u onze spouwmuren geïsoleerd) dat u en uw personeel waarden als STIPTHEID,NETHEID, KWALITEIT en KLANTVRIENDELIJKHEID hoog in het vaandel dragen !
Waarvoor dank ! Het was telkens prettig samenwerken

Dhr. Meuris te Hever-Schiplaken (injectie tegen opstijgend vocht)

Wat onze klanten van ons vinden op Google

Isolatie & Renovatie Verhoeven
4.8
Gebaseerd op 213 beoordelingen
powered by Google
Herman Fleurbay
Herman Fleurbay
17:22 06 Jun 24
Onze "nieuwe" jaren 80 woning was helemaal niet geïsoleerd, daarom moest er dringend op zoek gegaan worden naar een isolatie firma. Via kenissen werd ons de firma Verhoeven aangeraden. De werken aan de zolderisolatie werden vandaag afgerond. Professionele afwerking, alles zéér netjes achter gelaten en zeer vriendelijke plaatsers!! Perfect gedaan!... 👍🏻lees verder
Vincent Vander Perre
Vincent Vander Perre
17:41 13 May 24
Isolatie van zoldervloer. Werken zeer nauwkeurig uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. We raden ze zeker aan…
Geert Rits
Geert Rits
08:27 10 May 24
Tevreden ovet plaatsing, vriendelijkheid en opruimen.
Sonny Uyttendaele
Sonny Uyttendaele
12:13 30 Apr 24
In 2016 mijn zolder geïsoleerd + gerenoveerd en dat was een groot succes! Heb nu een netjes afgewerkte extra ruimte in mijn woning.In 2020 opnieuw op bezoek gehad ivm eventuele verdere isolatie verbeteringen in mijn huis en ben aangenaam verrast hoe eerlijk ze zijn: kelderplafond isolatie is in mijn specifiek geval geen enkele meerwaarde, noch... voor energiebesparing, noch voor de gevoelstemperatuur in de kelder. Weinig aannemers die een job afraden: zeer professioneel!In 2023 gevelisolatie gedaan, en weer zeer tevreden klant. Lijkt een nieuw huis!lees verder
Inge Vervloet
Inge Vervloet
05:17 15 Apr 24
Topservice door echte vakmannen!
tweepenninckx sander
tweepenninckx sander
06:54 12 Apr 24
Zeer duidelijk communicatie op elk moment voor en tijdens de werken, dit zowel van de zaakvoerder tot aan de mensen ter plaatse.Deze waren allen ook zeer makkelijk bereikbaar en alle vragen werden telkens op zeer korte tijd beantwoord.Voor elk detail werd onze keuze gevraagd en deze werden dan ook gerespecteerd.Alle werken gebeurden met een... respect voor de mensen in huis en voor de grotere lawaaierige zaken werd gevraagd wanneer deze beste pasten.Dit werd enorm geapprecieerd met een baby in huis.Prijs/ kwaliteit was ook zeker eerlijk en dit gecombineerd met de stressloze renovatie is goud waard.In kort, na onze samenwerking kunnen wij hen niet hard genoeg aanraden aan iedereen.lees verder
Eddy De Laet
Eddy De Laet
21:14 07 Apr 24
De aangekondigde werken zijn binnen de voorziene periode professioneel & goed verlopen. De vriendelijke techniekers hebben hun taken proper afgewerkt en alles netjes opgeruimd & de afval meegenomen.
Edwin Smedts
Edwin Smedts
16:10 04 Apr 24
Heel tevreden over het gelopen proces met name van eerste contactname, offerte tot en met de degelijke uitvoering en goede service. Een eerlijke en toegewijde onderneming.
Jonas Cortoos
Jonas Cortoos
10:17 13 Mar 24
Zeer tevreden van de samenwerking met Isolatie Verhoeven. Van het eerste contact tot de nazorg zijn ze zeer correct, transparant en eerlijk in hun communicatie. De gemaakte afspraken werden perfect nageleefd en wij zijn super tevreden van het resultaat!
Patrick Decraene
Patrick Decraene
17:11 02 Mar 24
Zeer tevreden! Isolatie Verhoeven geeft correcte informatie. De afspraken worden stipt nageleefd. Het werk werd correct uitgevoerd. Alles gebeurde zeer snel en bijzonder netjes. Iedereen was vriendelijk. Niets anders dan lof.
olivier enthoven
olivier enthoven
10:26 20 Dec 23
Zelden doe ik de moeite om een review te schrijven maar Verhoeven Isolatie & Renovatie verdient het. Zelden, eigenlijk nog nooit, in de bouwsector ben ik zo'n georganiseerd bedrijf tegengekomen. Van A tot Z perfecte opvolging en van hun woord aan een correcte prijs. Kan ze alleen maar aanbevelen.
ruben decuypere
ruben decuypere
20:09 12 Dec 23
Een absolute top-ervaring van begin-tot einde!Ze kwamen op voorhand kijken, met de nodige kennis. De offerte volgende snel, en was helder en volledig. De mail en telefoon-uitwisselingen met de binnendienst verliepen zeer vlot en professioneel. De werkmannen waren beleefd, proper... De resultaten, een mooi geïsoleerde zoldervloer, zien er perfect... uit zoals besproken... Wie zijn, dankzij Isolatie Verhoeven, alvast klaar voor de winter. Dank!lees verder
david beerten
david beerten
08:48 04 Dec 23
Heb mijn zolder laten isoleren en moet zeggen dat ze superknap werk geleverd hebben. Ook ontzettend proper achtergelaten. Heel vriendelijke werknemers en uitermate correct. Goede prijs en uitzonderlijke qualiteit!
Toine van der Heijden
Toine van der Heijden
16:54 03 Dec 23
Even een reactie over de ploeg en hun werk bij ons thuis :de medewerkers waren zeer voorkomend en uiterst correct.De vloer werd afgedekt tegen eventuele schade of vuil.De werkzaamheden (vervangen en opnieuw plaatsen van Velux dakramen) verliepen vlot en zonder ook maar enig probleem. Wat een luxe. Na afloop werd alles opgekuist, geen spoor van... werkzaamheden meer te bekennen.We vertellen dit verder op volgende familie bijeenkomsten!lees verder
Tom Bens
Tom Bens
14:11 10 Nov 23
Zeer tevreden over het geleverde werk. Verhoeven heeft in onze kruipkelder PIR isolatieplaten gehangen om de vloer te isoleren. Het was geen gemakkelijke klus, daar wij geen propere kruipkelder hebben. De mannen hebben het toch met veel moed gedaan, waarvoor dank!
Peter Collette
Peter Collette
09:32 05 Nov 23
De firma Verhoeven heeft de bovenruimte van ons huis gestript en geïsoleerd. De communicatie, afspraken en opvolging waren zeer duidelijk. Het werk team heeft zijn job schitterend uitgevoerd. Een aanrader
Wim Callens
Wim Callens
17:17 21 Sep 23
Wat een top ervaring.. Van isoleren tot renoveren, heel onze zolder is perfect afgewerkt zoals ze hadden beloofd. Ik heb alleen maar vak mannen over de vloer gehad en dat zien we nu aan het eind resultaat. Bedankt!
Freek Boey
Freek Boey
13:56 12 Sep 23
Wij hebben een tiental jaar geleden het dak van een oud herenhuis laten stabiliseren en isoleren door de firma Verhoeven. Er werden ook Velux ramen gestoken. Na verloop van tijd was er nazicht nodig ter hoogte van de Velux ramen. De manier waarop de werken werden opgevolgd en uitgevoerd waren van een zelden gezien niveau. Niets was teveel... gevraagd, er werd heel voorzienend te werk gegaan en de communicatie was heel proactief en professioneel. De vriendelijkheid, zowel van de mensen die de werken kwamen uitvoeren, als van de begeleiding op afstand, was de kers op de taart. TOPWERK door een TOPTEAM !lees verder
Patrick Billestraet
Patrick Billestraet
14:45 10 Sep 23
Wederom vakkundig werk geleverd, alles correct uitgevoerd zoals op offerte stond. Ook een pluim aan David om alles tot in de puntjes te regelen. Wij zijn zeer tevreden !
eddy staes
eddy staes
08:29 17 Aug 23
De vloer werd via het kelderplafond geïsoleerd. We zijn tevreden over het mooie resultaat dank zij het verzorgde werk van een goed team samengesteld uit Gerrit, Patrick en Robin.
Raf Vanhorebeek
Raf Vanhorebeek
09:54 11 Aug 23
Aangezien we naast een drukke spoorlijn wonen, waren we op zoek naar een isolatiefirma die ons kon helpen om ons dak maximaal thermisch én akoestisch te isoleren. We kwamen uit bij Isolatie Verhoeven. Deze firma isoleerde ons dak, zolder, plaatste nieuwe elektrische velux-dakramen (met maximale beglazing tegen vliegtuig en spoorweglawaai),... plaatste een nieuwe bredere zoldertrap, voorzag nieuwe verlichting en een dressing.Ik kan Isolatie Verhoeven in alle opzichten van het woord aanraden! Waarom?- Snelle respons na contactname- Tijdens het plaatsbezoek wordt écht tijd gemaakt om te luisteren naar de noden, mee te denken over welke interventies wel/niet zinvol zouden zijn.- Een uitgebreide en duidelijke offerte! Onze wensen en de manier waarop de werken worden uitgevoerd worden duidelijk omschreven in de offerte. Bij deze firma weet je tenminste waar je aan toe bent! Handig en fijn als je niet zo goed je weg vindt in de bouw- en renovatiewereld!- Vriendelijke en duidelijke communicatie over de gehele lijn- Uitvoering van de werken zoals afgesproken, stipte aanwezigheid van de werkmannen (!) die tevens vriendelijk zijn, professioneel en proper werken!- Uitstekende service na verkoop. Bijvoorbeeld een bewegingsdetector voor de verlichting functioneerde niet helemaal zoals het hoorde. Na contactname werd deze snel en zonder enig probleem vervangen!Het eindresultaat is dat onze bovenverdieping nu zeer goed geïsoleerd is. Op akoestisch vlak is een voorbijrazende, daverende trein nu fluisterstil geworden. Je kan nu binnen letterlijk een speld horen vallen.Op thermisch vlak doorstaan we nu ook zonder problemen de hittegolven. Onze woonst blijft relatief koel. Voorheen was het bakken en braden op de bovenverdieping.Kortom, ben je op zoek naar een firma die een krak is in isoleren en renoveren? Zoek dan niet verder en je bent gerust! Warm aanbevolen!lees verder
Eleni Meers
Eleni Meers
07:33 04 Aug 23
Zeer snelle respons, plaatsbezoek en offerte, en duidelijke communicatie wanneer wat zou kunnen. Wij hebben nu het dak laten isoleren en een dakraam vervangen. Zeer tevreden, komen hier zeker terug aankloppen voor de rest van de werken!(Nota: ik maak alleen google reviews als ik écht tevreden ben en 5 sterren wil geven, zoals mijn profiel mij al... verraadt).lees verder
Anne Baeten
Anne Baeten
12:31 07 Jul 23
Heel fijne ervaring om samen te werken met Isolatie & Renovatie Verhoeven. We hebben met hen samengewerkt voor inspuiting van de muren tegen opstijgend vocht & isolatie van de buitenmuren maar langs de binnenkant. Van begin tot einde zeer fijne contacten. Het is een oud huis met zeker zijn gebreken en wat struikelblokken op de weg (langs onze... kant) maar altijd zeer correcte communicatie, afstemming en suggesties. Ook wanneer wij moesten uitstellen door andere aannemers.Ook een dikke merci aan de werkmannen. Je wil niet weten hoeveel andere aannemers al zuchtend binnen komen en enkel moeilijkheden zien. Maar niet bij hen: enkel oplossingen en geruststellingen.Plus: zelfs al is het huis nog in volledige bouwwerf-modus: alles werd netjes achtergelaten. Ook dat is een knap staaltje respect.lees verder
Wout Oneetc
Wout Oneetc
13:40 10 Jun 23
We hebben recent kelderplafondisolatie door Isolatie Verhoeven laten plaatsen. Offerteaanvraag + plaatsbezoek in november, offerte getekend in december en uitvoering van de werken in maart. Alles keurig afgewerkt (leidingen en kabels zo goed mogelijk ingepakt met isolatie op maat gesneden) en de premie-documenten ontvangen binnen enkele weken na... de werken. De werkmannen hebben onze kelder nog geveegd en hebben zelfs op onze vraag achteraf nog enkele kleine stukjes plafond bedekt die niet zo belangrijk waren.Het enige minpuntje dat we op dit moment kunnen bedenken is misschien dat we voor een dikke maand na het ondertekenen van de offerte moesten wachten met nauwelijks communicatie, maar uiteindelijk kregen we een afspraak en werden de werken uitgevoerd binnen de vooraf besproken wachttijd (3 maanden).lees verder
Bob Artois
Bob Artois
10:51 31 May 23
Het doel was om de zolder te voorzien met bijkomende acoustische isolatie om dit als slaapruimte te kunnen gebruiken. Samen met de vertegenwoordiger werd er een offerte opgesteld met daarin de verschillende mogelijkheden om onze wensen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. De acoustische verbeteringen zijn heel merkbaar en overtreft de... verwachtingen. we zijn dus zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop de werken zelf werden uitgevoerd. Het team dat deze werken uitvoerde was professioneel, vriendelijk en had respect voor de omgeving en de andere delen van de woning.lees verder
Philip Dekkers
Philip Dekkers
08:41 10 Mar 23
Na een telefonisch gepland plaatsbezoek volgde een duidelijke en snelle offerte voor dak- en binnenmuurisolatie. Vaste prijs bij ondertekenen offerte. Handig vakje voor aangeven van persoonlijke (on)beschikbaarheden.Oplevering volgde snel na bestelling wegens een gaatje in de planning. Uiteindelijk met twee personen op twee dagen meer dan 150m²... zolder en buitenmuur vakkundig afgewerkt.Veel respect voor het materiaal en het bestaande huis: op delicate oppervlakken zoals parket en houten trap werden tijdelijke beschermingslopers geplaatst tijdens de uitvoering van de werken.Bij de eindafrekening zaten ook de verschillende attesten voor Premies van de Vlaamse Overheid al netjes ingevuld en ondertekend in de enveloppe! De Premies aanvragen nam daardoor slechts een kwartiertje in beslag.lees verder
Jarne Van Meerbergen
Jarne Van Meerbergen
11:14 12 Dec 22
Mooi werk geleverd en alles op 1 dag afgewerkt.Korte doorlooptijd tussen prijsvraag en uitvoering:15/9 prijs gevraagd voor vervanging Velux en isolatie zoldervloer (20m²).1/10 offerte ontvangen na alles duidelijk via mail en telefoon te hebben uitgeklaard. Zeer duidelijke en gedetailleerde aanbieding.5/10 bestelling geplaatst en -door een... gaatje in de planning- op 18/11 geleverd en geplaatst.Uitvoerder start met vloeren en trappen af te schermen en draagt zorg voor de woning waarin de werken uitgevoerd worden. Velux werd ook eerst vervangen om regenbuien voor te zijn.Duidelijke communicatie en aangename partij om mee samen te werken. Uitvoerders haalden zichtbaar eer uit hun werk.lees verder
Leo Merckx
Leo Merckx
15:30 10 Aug 22
Begin juni heeft de firma Verhoeven de zolder geïsoleerd. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde resultaat. Alles verliep volgens de gemaakte afspraken en de medewerkers van het bedrijf waren zeer vriendelijke en enthousiaste mensen die de nodige arbeidsvreugde beleven.Voor ons volgend project (veluxramen vervangen) zullen we ook weer beroep... doen op deze firma.lees verder
Herman Oprins
Herman Oprins
19:27 21 Jul 22
Verhoeven Isolatie en Renovatie heeft bij ons de zolder geïsoleerd en een muur met vochtprobleem gereinigd en geïnjecteerd. We zijn heel tevreden over de uitgevoerde werken. Na het plaatsbezoek kregen we een duidelijk en complete offerte met foto's. De communicatie was heel duidelijk, zowel bij het plannen als bij de uitvoering van de werken en... alle afspraken zijn nagekomen zoals overgekomen. De werken zijn verzorgd uitgevoerd en achteraf is er netjes opgeruimd. Bij de factuur werden ook de ingevulde formulieren voor de subsidie-aanvraag al meegestuurd.Bedankt voor de goede service ! We kunnen Verhoeven ten zeerste aanbevelen.lees verder
Katleen Verhaegen
Katleen Verhaegen
08:36 27 Jun 22
Perfecte planning, duidelijke communicatie, nakomen van gemaakte afspraken, correcte offerte en zeer mooi vakmanschap!ze hebben onze volledige zolder geïsoleerd, 3 veluxen gestoken, elektriciteit ingebouwd en gyprocwanden geplaatst. Dit allemaal perfect afgewerkt! Hard bedankt voor de aangename samenwerking. Dikke pluim 🙂
Mark Somers
Mark Somers
09:08 25 Jun 22
Onlangs enkele Velux-dakramen laten vervangen en er rolluiken en/of screen op laten plaatsen. Prima werk geleverd door de plaatsers van Isolatie Verhoeven! Correct in het nakomen van de gemaakte afspraken. Zeer proper afgewerkt, trap en vloer goed beschermd en bovendien zeer vriendelijk personeel: de mensen van Verhoeven die we aan de lijn kregen... om afspraken te maken, de kerel die vooraf kwam kijken, de plaatsers. Allemaal correcte en vriendelijke mensen die blijkbaar hun job ter harte nemen. Fijne ervaring!lees verder
Peter.decavele7@gmail.com Decavele
Peter.decavele7@gmail.com Decavele
07:55 20 Jun 22
We hebben een tijd geleden advies gevraagd en uiteindelijk de zolder laten isoleren. Werk perfect uitgevoerd. Een energiecoach van de stad is langsgekomen, heeft een foto getrokken en zei: “dat is tenminste goed werk” !We gaan zeker nog eens beroep op jullie doen :-). Met dank. Peter
Yves Huygens
Yves Huygens
06:02 17 May 22
We hebben onze zolder laten isoleren.Vanaf de eerste mail die ik stuurde kreeg ik binnen 5 minuten antwoord.Ook bij het huisbezoek kregen we veel deskundige info zonder ons nodeloos in de kosten te jagen.Prijsbestek was eveneens correct en duidelijk.De werken zelf zijn vlekkeloos verlopen, 2 vriendelijke nederlandstalige jongens die zeer... netjes en nauwkeurig te werk gingen.Pas na de werken betalen en je krijgt allle nodige documenten voor premies.Van A tot Z perfect afgehandeld.Bedankt Verhoeven topwerk!Yves en Sum (Dilbeek)lees verder
Herman Gobel
Herman Gobel
10:06 14 May 22
Contact genomen met een vraag over spouwisolatie. Ik kreeg duidelijke en eerlijke informatie, zowel over de spouwisolatie (die niet haalbaar bleek) als over buitenmuurisolatie langs de binnenkant. Ook al is er (voorlopig) geen contract, de klantgerichtheid (inspanning om vrijblijvend de vraag te bekijken) is prima.
hilde Luystermans
hilde Luystermans
13:01 03 May 22
De firma Verhoeven heeft bij ons dakisolatie geinstalleerd op de zolderruimte. Wij zijn heel tevreden over de geleverde service : dit is een firma die zegt wat en hoe ze het gaat doen en doet wat ze zegt. Het werk werd uitgevoerd door een professioneel team van medewerkers, met oog voor detail en zorg voor de woning van hun klant. Een echte... aanrader! E. Bauwens - Luystermans Lochristilees verder
Adriaan Cornet
Adriaan Cornet
09:47 23 Apr 22
Voor een eerder klein werkje (vervangen 2 veluxen en maken van één nieuwe Velux) heb ik beroep gedaan op isolatie Verhoeven. Ik kan eigenlijk alleen maar alle positieve reviews bevestigen. De offerte kwam zeer snel en was duidelijk. De uitvoering van de werken verliep perfect volgens planning, met een professioneel team die duidelijk weten waarmee... ze bezig zijn. Ook de afwerking door de onderaannemer verliep prima. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, alles is proper afgewerkt en het huis werd netjes achtergelaten.Ik kan deze firma alleen maar aanbevelen en zal er in de toekomst zeker nog beroep op doen !lees verder
Jean Pierre H.
Jean Pierre H.
17:57 15 Apr 22
Mooie renovatie en isolatiewerken uitgevoerd. de volledige kruipkelder en plafond van garage werden geïsoleerd;Daarnaast werd een garagepoort vervangen door een vaste wand met een deuringang en mooi bekleed met hout. Tegelijkertijd werd een wand met glasdallen vervangen door een houten decoratieve wand; Langs de binnenzijde alles geïsoleerd en... professioneel afgewerkt langs binnen met houten platen.We zijn ontzettend tevreden van het resultaat ! Top vaklieden die hun stiel kennen en dat tikkeltje meer doen om de juiste kwaliteit te leveren en de klant tevreden te stellen. Op het vlak van planning ook top, de afspraken werden gerespecteerd en alles werd mooi binnen de vooropgestelde termijn uitgevoerd. Proficiat aan het bedrijf Isolatie&Renovatie Verhoevenlees verder
Steven C
Steven C
18:01 10 Apr 22
Isolatie & Renovatie Verhoeven heeft onze spouwmuur na-geïsoleerd. Bij het eerste bezoek werd er een inspectie van de spouwmuur uitgevoerd, met bespreking van de bestaande vochtproblemen. Door de duidelijke en correcte uitleg waren we snel overtuigd. De uitvoering van de werken verliep ook perfect - op één dag was alles klaar, en de uitvoering was... netjes afgewerkt.lees verder
Jon Lambrecht
Jon Lambrecht
19:35 08 Apr 22
Na contact met provinciale renovatiecoach werden wij voor zadeldak isolatie doorverwezen naar Isolatie Verhoeven. Deze doorverwijzing gaf uiteraard al een waardevolle garantie betreffende prijs/kwaliteit, maar ook hun website gaf nodige vertrouwen in hun professionele aanpak. Aangenaam plaatsbezoek van Niels waarbij elke vraag een deskundig... antwoord kreeg. Na ontvangst offerte hebben wij één prijsvergelijking gedaan waarbij isolatie Verhoeven aanzienlijk voordeliger uit de bus kwam. Belangrijk hierbij, er werd ons steeds gezegd dat er niet geïsoleerd mag worden zonder onderdak. Echter, dit brengt een serieuze meerkost met zich mee. Isolatie Verhoeven was de enige partij die ons, obv hun ervaring, 100% garantie gaf dat ook isoleren zonder onderdak geen vochtproblemen met zich zou meebrengen. Bij bevestiging offerte werden de werken binnen de maand uitgevoerd (maart 2022). Zeer snel dus, alleen het moment van aanvragen tot plaatsvinden plaatsbezoek had iets sneller gemogen (1 maand wachttijd). Echter, de Kerstperiode viel hier middenin, dus ik veronderstel dat doorgaans een wachtperiode van 2 weken waarheidsgetrouwer zal zijn. ‘Klantgerichte begeleiding van A tot Z’ zoals geadverteerd op de website is ook niet gelogen. Elke medewerker waarmee wij in contact kwamen was zeer service minded en vriendelijk in de omgang. Langs deze weg nog eens bedankt aan Niels, Kathy en de werkmannen die onze isolatie zijn komen plaatsen. Last but not least, ons gasverbruik is sinds plaatsing met 20% gedaald vergeleken met een periode met gelijkaardige buitentemperaturen.lees verder
Gaby vW
Gaby vW
10:37 15 Mar 22
Enkele jaren geleden deden we een beroep op deze firma om onze spouwmuren te isoleren. Alles verliep zoals afgesproken. De werken werden door de vriendelijke werknemers op de afgesproken dag en zeer netjes uitgevoerd met veel respect voor de tuinaanplantingen.Een jaar later werden we aangenaam verrast bij de afrekening van het gasverbruik:... liefst 35% minder verbruikt! Deze investering werd dus snel terugverdiend!Nu doen we opnieuw een beroep op deze firma voor de bestrijding van opstijgend vocht. We zijn er gerust in gezien onze eerste positieve ervaring.lees verder
Rosemarie Fallein
Rosemarie Fallein
10:29 21 Feb 22
Informatie gevraagd over isolatie dak- en/of zoldervloer. Op aanraden van deze firma gekozen voor zoldervloerisolatie waarvan de helft beloopbaar werd gemaakt. Uiterst tevreden over de gerespecteerde timing en afwerking. Attest gekregen voor aanvraag isolatiepremie bij Fluvius.
Anneleen Baum
Anneleen Baum
22:44 18 Feb 22
Zeer tevreden over de samenwerking met Isolatie Verhoeven. De communicatie verliep vlot en transparant. De vakmensen werkten professioneel, proper, snel en met de glimlach. En het eindresultaat is precies wat het moet zijn. Een aanrader!
Marcel Rombouts
Marcel Rombouts
12:13 15 Feb 22
Vlot contact met de verantwoordelijke. We kregen duidelijke offerte, planning en er werd geantwoord op alle vragen..Alle isolatiewerk werd vakkundig uitgevoerd door de medewerkers.Dank u wel
Sabrina Temmerman
Sabrina Temmerman
21:10 06 Feb 22
Nog niet met deze firma kunnen werken, maar bij een huisbezoek bijzonder veel uitleg gekregen om ons als jong koppel op weg te helpen! Zeker niet pusherig, maar wel erg vriendelijk en behulpzaam.We denken er zeker en vast over na om met hen in zee te gaan, zodra bepaalde renovaties gepland staan!
deborah de deyn
deborah de deyn
18:32 27 Jan 22
Zeer tevreden over het geleverde werk. Correct en fijne werknemers, goede communicatie vanuit het bedrijf uit, komen afspraken na. Een aanrader! Foto's voor de werken en duidelijk ook na de werken, alles werd uitgevoerd door Verhoeven alsook de schuifdeurtjes, velux, behandeling houten balken en bakstenen muur, elek ... behalve de vloer. Het... resultaat mag gezien worden.lees verder
Rony Inslegers
Rony Inslegers
08:47 24 Nov 21
Ben dit jaar in contact gekomen met de firma Verhoeven via een professionele energie-adviseur.Prima werk geleverd bij het isoleren van 7 ontoegankelijke stukken zolder.En dit vanaf de buitenkant van het dak, via het wegnemen en nadien perfect terugplaatsen van de leien.Zou zeker opnieuw met jullie in zee gaan!Rony Inslegers, Merchtem
pie ter
pie ter
05:55 26 Oct 21
Heel deskundig, vriendelijk en professioneel advies gekregen (David Verhoeven), een echte aanrader!
robbie cumps
robbie cumps
16:27 08 Oct 21
Ik heb hydrofuge van de gevel laten uitvoeren door Verhoeven. Goede technishe uitleg van verkoper. Ze maken gebruik van kwalitatieve producten. Snelle en correcte uitvoering. Achteraf is er een onvoorzien probleem opgedoken maar dit werd onmiddellijk opgepikt en spoedig en correct opgelost. Een positieve ervaring!
Geert Ons
Geert Ons
06:16 08 Oct 21
Zeer goede firma, correcte opvolging en uitwerking van de werken. Alles was netjes gedaan. Na het injecteren en het plaatsen van een vochtwerend membraan werden de muren opnieuw bepleisterd. Alles top afgewerkt.
Kristin De Rudder (BE)
Kristin De Rudder (BE)
08:46 01 Oct 21
Wij hebben een totaal renovatie laten uitvoeren door Isolatie Verhoeven van onze volledige bovenverdieping icl. badkamer installatie. Voor dit grote project hebben zij ons van begin tot eind zeer professioneel bijgestaan zowel op technisch vlak als coördinatie van de verschillende onderaannemers. Voor ons was het een zorgeloze verbouwing. De... communicatie liep heel vlot en proactief. De uiteindelijke oplevering is binnen budget en tijd gebeurd en zeer kwalitatief. Onze kindjes adviseren firma Verhoeven zelfs al aan bij hun vriendjes!Dank u voor de zeer aangename samenwerking!!!lees verder
david van cutsem
david van cutsem
09:49 13 Sep 21
10 jaar geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met Isolatie Verhoeven via een reclamefolder in de brievenbus. Ik heb dan met hun contact opgenomen en zij hebben de spouwmuurisolatie van onze woning volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Vijf jaar later hebben zij dan de volledige verdieping onder het dak onder handen genomen. Het dak... werd geïsoleerd met 25 cm knauf insulation en afgewerkt met gyproc. Na het zelf uitbreken van de planken vloer hebben zij de roostering verstevigd en waterpas getrokken waarna zij deze roostering opgevuld hebben met knauf insulation en afgewerkt met osb platen. Ook de zijmuur met de buren hebben zij geïsoleerd en afgewerkt met gyproc + de electriciteit op deze verdieping hebben zij ook voorzien. Nu nog is vijf jaar later hebben zij hetzelfde gedaan met de tussenverdieping (2 slaapkamers, badkamer, overloop en bureau). Na uitvoering van al deze werken en een samenwerking gespreid over 10 jaar kan ik alleen maar zeggen dat Isolatie Verhoeven een top bedrijf (onderneming) is met een top zaakvoerder (David Verhoeven) en top medewerkers op elk niveau. David geeft je top advies op elk niveau en indien er werken zijn die zij niet uitvoeren of niet binnen een aanvaardbare termijn (omdat ze teveel werk hebben omdat ze zo goed zijn) kunnen uitvoeren dan geeft hij je de gegevens van top ondernemingen waarmee ze samenwerken. Isolatie Verhoeven is binnen hun vakgebied het neusje van de zalm, en als je uw renovatie aan hun toevertrouwd kan je op je twee oren slapen dat alles perfect word uitgevoerd. Zowel naar advies, timing, planning, kwaliteit van uitvoering, enz… zijn zij het beste wat er op de markt te vinden is. Bedankt voor alles David en een dikke pluim voor al je medewerkers.lees verder
Jef W
Jef W
15:22 07 Sep 21
Isolatie van dak en zoldervloer, inclusief afbraak oude isolatie. Vriendelijke werknemers die alles mooi hebben afgewerkt. Opkuis ook zoals het hoort, ze hebben alles netjes achtergelaten.
Gie Belmans
Gie Belmans
09:00 27 Aug 21
Stipt, vriendelijk, snelle probleemanalyse en niet gericht op eigen gewin maar wel denkend in het belang van de (potentiële) klant.
Jos Teeuwen
Jos Teeuwen
12:02 16 Aug 21
Het isoleren gebeurde professioneel en snel en vriendelijk.Wel lag de prijs te hoog voor de geleverde diensten!
sofievancampenhout
sofievancampenhout
08:24 04 Aug 21
Ze hebben bij ons 4 veluxen vervangen door grotere, elektrische exemplaren met rolluik en muggenraam. Ook de afwerking hebben zij volledig gerealiseerd. Heel betrouwbaar, snelle reacties en opvolging, duidelijke communicatie, mooi afgewerkt en alles heel erg proper achter gelaten!
Steven Van Moere
Steven Van Moere
09:43 23 Jun 21
Vlotte communicatie, stipte afspraken, mooie afwerking, proper gewerkt en zeer vriendelijke jongens. Kortom : een plezier om mee samen te werken !
Hilde De Wachter
Hilde De Wachter
10:58 14 Jun 21
Een dikke merci voor de knappe planning en opvolging en vooral de flexibiliteit voor de “last minute changes” en aan al de mannen die hier, met de glimlach en een vrolijke babbel, zo hard en proper gewerkt hebben om een prachtig resultaat op te leveren in een recordtijd! Van bij het eerste plaatsbezoek hadden we er een zeer goed gevoel bij en onze... verwachtingen zijn zelfs nog overtroffen. Absolute aanrader dus en het wachten meer dan waard. Ook de factuur is gezien de kwaliteit en snelheid van uitvoering zeker niet overdreven.lees verder
Greet Goovaerts
Greet Goovaerts
06:40 03 Jun 21
Onlangs heb ik mijn zolder volledig laten aanpakken door het bedrijf Verhoeven, inclusief nieuwe dakvensters. Ik kan met een zeer oprechte blijheid zeggen dat het traject van A tot Z vlekkenloos is verlopen. Ook wil ik nog effe mijn complimenten aan het werkteam zelf overbrengen. Met zo'n team kan het niet mislukken gewoon. Mannen een dikke merci... en voor mij is er maar 1 adres dat telt voor renovatiewerken. Top!!!lees verder
Lennert Maenen
Lennert Maenen
11:47 27 May 21
Van eerste contact tot laatste afwerking erg tevreden over de diensten van Isolatie & Renovatie Verhoeven. Zeer vlotte communicatie over heel de lijn. Afgesproken werken werden keurig uitgevoerd en nadien ook correct afgerekend. Wij raden daarom dit bedrijf zeker aan!
Cary Esselens
Cary Esselens
10:04 18 May 21
Onlangs heeft Isolatie Verhoeven onze spouwmuur opgespoten met Knauf Supafil. Zeer tevreden over het resultaat, met ook een duidelijke, efficiente en vriendelijke opvolging van A tot Z. De werkmannen zijn zeer flexibel en pasten zich aan mijn wensen aan (additioneel werkje aan de zolder, verschuiven van timing van de werken op de dag van uitvoeren... zelf, uitleg over afwezige spouw die wel op plan stond....). Prijsgewijs heb ik niet vergeleken maar ook bij eerdere werken aan mijn huis vond ik dat er een schappelijke prijs werd voorgesteld, en heb daarom niet getwijfeld om weer voor Verhoeven te kiezen.lees verder
BJF005
BJF005
08:16 17 May 21
Zonet plaatsbezoek gehad door vertegenwoordiger Niels voor het isoleren van de spouwmuur.Ondanks dat er geen offerte zal volgen voor na-isolatie, geef ik toch 5 sterren.De constructie en staat van de buitengevel is niet 100% perfect om de werken uit te voeren. Kans op vocht binnen en kapotvriezen van voegen buiten is te groot.Niels nam ook... uitgebreid de tijd om mij te wijzen op punten/problemen die zijn negatief advies duidelijk maken.Ik waardeer de eerlijkheid enorm, dus ik zou deze firma aan anderen met een warm hart aanbevelen!lees verder
Sennen
Sennen
19:51 10 May 21
Zowel het plaatsbezoek, de offerte en de effectieve uitvoering verliepen allemaal zeer goed en vlot.We hebben de kruipkelder laten isoleren, optrekkend vocht laten behandelen en verluchtingsgaten naar de kruipkelder laten maken.
Lisa Vandenhouten
Lisa Vandenhouten
07:05 10 Apr 21
Heel professioneel en vriendelijk. Van uitleg vooraf tot huisbezoek tot de werken. Heel makkelijk te contacteren.En de werken zijn snel en heel proper uitgevoerd. We zijn super tevreden!
Luc Willems
Luc Willems
13:02 08 Apr 21
Van offerte tot planning, uitvoering, afwerking, alles perfect in orde. Vriendelijke, professionele medewerkers. Slechts één kleine domper , na de werken problemen met de aanvoerkabel van de elektriciteit, die ook zij voorzien hebben. Tot op heden nog niet veel reactie op onze vraag tot een oplossing, hopelijk komt dit ook nog goed.
Bruun Perdieus
Bruun Perdieus
12:07 08 Apr 21
Isolatie Verhoeven heeft bij ons de gevel geïsoleerd en afgewerkt met steenstrips vooraan en met hout achteraan. We zijn zeer tevreden van de afwerking. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Uitleg over hoe men de werken ging aanpakken werden steeds verschaft. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en noden. Er was veel aandacht voor de... detailafwerking. We zijn zeer tevreden over het resultaat.lees verder
Vanessa Boel
Vanessa Boel
07:16 01 Apr 21
Ons compact-dak werd geïsoleerd door Verhoeven. Zeer sympathieke mannen, vakkundig en proper gedaan (ook de opkuis). en snel! Vlotte communicatie, vriendelijk... Heel tevreden van! Een aanrader.
Thomas Robberecht
Thomas Robberecht
17:17 29 Mar 21
Na mooie werken voor zolderisolatie hebben ze ook onze 5 veluxen vervangen. De werken verlopen met de nodige zorg en we konden steeds met een gerust hart wachten op het schitterende resultaat. Ook voor raad achteraf konden we steeds op hun rekenen.
Engin Dn
Engin Dn
13:07 17 Mar 21
Een van jullie medewerkers kwam vandaag langs (Chris) bij mij en heeft mij duidelijk uitgelegd wat ik moet doen vooraleer ik de muren laat inspuiten voor opstijgend vocht. Dit is zeker professioneel en eerlijk. Gelukkig dat er nog eerlijke bedrijven en zeker werknemers zijn die dit doen om eerst de mensen in nood te helpen en daarna geld te... verdienen.Bravo Chris doe zo verder.lees verder
Dany Nuyts
Dany Nuyts
09:37 12 Mar 21
Correcte afwerking vanaf de offerte tot het einde van de werken en dat binnen het afgesproken tijdsbestek. Great job!
Andre Vdb
Andre Vdb
07:53 12 Mar 21
snelle service, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer secuur uitgevoerde werken
Wim Everaert
Wim Everaert
20:05 22 Feb 21
Voor de akoestische na-isolatie en afwerking van onze zolder deden we beroep op Verhoeven.Vlotte communicatie, van offerte tot de laatste afwerkingspuntjes. We waren dan ook erg tevreden. Ook toen er even iets fout ging, werd dit onmiddellijk en correct rechtgezet.Een pluim voor het hele bedrijf!
Chantal Hendrickx
Chantal Hendrickx
08:33 12 Feb 21
Moeilijk bereikbare isolatieopdracht laten uitvoeren begin 2021. Positieve ervaring van eerste plaatsbezoek tot uitvoering der werken alsook de administratieve en boekhoudkundige opvolging. Professioneel, correct, stipt en communicatief. Een aanrader.
Leen Selis
Leen Selis
12:44 08 Feb 21
Via dit bericht wens ik even te vermelden dat wij zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werken. Alles is nauwkeurig en correct uitgevoerd. Zeer bekwame en vriendelijke medewerkers. Bedankt voor de goede samenwerking.Fam. Fol uit Meldert.
Femke Demol
Femke Demol
18:50 13 Jan 21
Snel een offerte gekregen, duidelijke info bij plaatsbezoek gekregen en de plaatsing kon vrij snel gebeuren. Er zijn dakramen geplaatst waar er nog geen uitsparingen waren en ook isolatie geplaatst.Zeer bekwame en vriendelijke plaatsers die na plaatsing nog wat uitleg gaven. Hebben de ruimte terug proper achtergelaten alsook de plaatsen waar ze... langs moesten.lees verder
Christoph Deschryver
Christoph Deschryver
09:41 13 Jan 21
Zelfs enkele jaren na de uitgevoerde werken door de vorige eigenaar stond men klaar om ons te informeren en te helpen. Dankzij de door hen bewaarde documentatie konden wij met een gerust hart renoveren.
KurtVdV Photography
KurtVdV Photography
10:42 15 Dec 20
Voor een ganse zolderrenovatie deden we dit jaar beroep op Isolatie & Renovatie Verhoeven.De communicatie is voor, tijdens en na de werken altijd heel vlot verlopen.Vooraf werd een duidelijke planning gemaakt en deze werd zo goed als mogelijk gevolgd (tijdens de Covid-19 maatregelen).Ze hebben topmensen in dienst met kennis van zaken en doen... beroep op echte stielmannen. Het resultaat is dan ook erg knap te noemen, tot in de details is het prachtig afgewerkt.We zijn voor 100% tevreden en zouden direct opnieuw met hen in zee gaan voor een volgend project!lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Isolatie & Renovatie Verhoeven
4.8
Gebaseerd op 213 beoordelingen
powered by Google
Herman Fleurbay
Herman Fleurbay
17:22 06 Jun 24
Onze "nieuwe" jaren 80 woning was helemaal niet geïsoleerd, daarom moest er dringend op zoek gegaan worden naar een isolatie firma. Via kenissen werd... ons de firma Verhoeven aangeraden. De werken aan de zolderisolatie werden vandaag afgerond. Professionele afwerking, alles zéér netjes achter gelaten en zeer vriendelijke plaatsers!! Perfect gedaan! 👍🏻lees verder
Vincent Vander Perre
Vincent Vander Perre
17:41 13 May 24
Isolatie van zoldervloer. Werken zeer nauwkeurig uitgevoerd door vriendelijke medewerkers. We raden ze zeker aan…
Geert Rits
Geert Rits
08:27 10 May 24
Tevreden ovet plaatsing, vriendelijkheid en opruimen.
Sonny Uyttendaele
Sonny Uyttendaele
12:13 30 Apr 24
In 2016 mijn zolder geïsoleerd + gerenoveerd en dat was een groot succes! Heb nu een netjes afgewerkte extra ruimte in mijn woning.In 2020 opnieuw... op bezoek gehad ivm eventuele verdere isolatie verbeteringen in mijn huis en ben aangenaam verrast hoe eerlijk ze zijn: kelderplafond isolatie is in mijn specifiek geval geen enkele meerwaarde, noch voor energiebesparing, noch voor de gevoelstemperatuur in de kelder. Weinig aannemers die een job afraden: zeer professioneel!In 2023 gevelisolatie gedaan, en weer zeer tevreden klant. Lijkt een nieuw huis!lees verder
Inge Vervloet
Inge Vervloet
05:17 15 Apr 24
Topservice door echte vakmannen!
tweepenninckx sander
tweepenninckx sander
06:54 12 Apr 24
Zeer duidelijk communicatie op elk moment voor en tijdens de werken, dit zowel van de zaakvoerder tot aan de mensen ter plaatse.Deze waren allen ook... zeer makkelijk bereikbaar en alle vragen werden telkens op zeer korte tijd beantwoord.Voor elk detail werd onze keuze gevraagd en deze werden dan ook gerespecteerd.Alle werken gebeurden met een respect voor de mensen in huis en voor de grotere lawaaierige zaken werd gevraagd wanneer deze beste pasten.Dit werd enorm geapprecieerd met een baby in huis.Prijs/ kwaliteit was ook zeker eerlijk en dit gecombineerd met de stressloze renovatie is goud waard.In kort, na onze samenwerking kunnen wij hen niet hard genoeg aanraden aan iedereen.lees verder
Eddy De Laet
Eddy De Laet
21:14 07 Apr 24
De aangekondigde werken zijn binnen de voorziene periode professioneel & goed verlopen. De vriendelijke techniekers hebben hun taken proper afgewerkt... en alles netjes opgeruimd & de afval meegenomen.lees verder
Edwin Smedts
Edwin Smedts
16:10 04 Apr 24
Heel tevreden over het gelopen proces met name van eerste contactname, offerte tot en met de degelijke uitvoering en goede service. Een eerlijke en... toegewijde onderneming.lees verder
Jonas Cortoos
Jonas Cortoos
10:17 13 Mar 24
Zeer tevreden van de samenwerking met Isolatie Verhoeven. Van het eerste contact tot de nazorg zijn ze zeer correct, transparant en eerlijk in hun... communicatie. De gemaakte afspraken werden perfect nageleefd en wij zijn super tevreden van het resultaat!lees verder
Patrick Decraene
Patrick Decraene
17:11 02 Mar 24
Zeer tevreden! Isolatie Verhoeven geeft correcte informatie. De afspraken worden stipt nageleefd. Het werk werd correct uitgevoerd. Alles gebeurde... zeer snel en bijzonder netjes. Iedereen was vriendelijk. Niets anders dan lof.lees verder
olivier enthoven
olivier enthoven
10:26 20 Dec 23
Zelden doe ik de moeite om een review te schrijven maar Verhoeven Isolatie & Renovatie verdient het. Zelden, eigenlijk nog nooit, in de bouwsector... ben ik zo'n georganiseerd bedrijf tegengekomen. Van A tot Z perfecte opvolging en van hun woord aan een correcte prijs. Kan ze alleen maar aanbevelen.lees verder
ruben decuypere
ruben decuypere
20:09 12 Dec 23
Een absolute top-ervaring van begin-tot einde!Ze kwamen op voorhand kijken, met de nodige kennis. De offerte volgende snel, en was helder en... volledig. De mail en telefoon-uitwisselingen met de binnendienst verliepen zeer vlot en professioneel. De werkmannen waren beleefd, proper... De resultaten, een mooi geïsoleerde zoldervloer, zien er perfect uit zoals besproken... Wie zijn, dankzij Isolatie Verhoeven, alvast klaar voor de winter. Dank!lees verder
david beerten
david beerten
08:48 04 Dec 23
Heb mijn zolder laten isoleren en moet zeggen dat ze superknap werk geleverd hebben. Ook ontzettend proper achtergelaten. Heel vriendelijke... werknemers en uitermate correct. Goede prijs en uitzonderlijke qualiteit!lees verder
Toine van der Heijden
Toine van der Heijden
16:54 03 Dec 23
Even een reactie over de ploeg en hun werk bij ons thuis :de medewerkers waren zeer voorkomend en uiterst correct.De vloer werd afgedekt tegen... eventuele schade of vuil.De werkzaamheden (vervangen en opnieuw plaatsen van Velux dakramen) verliepen vlot en zonder ook maar enig probleem. Wat een luxe. Na afloop werd alles opgekuist, geen spoor van werkzaamheden meer te bekennen.We vertellen dit verder op volgende familie bijeenkomsten!lees verder
Tom Bens
Tom Bens
14:11 10 Nov 23
Zeer tevreden over het geleverde werk. Verhoeven heeft in onze kruipkelder PIR isolatieplaten gehangen om de vloer te isoleren. Het was geen... gemakkelijke klus, daar wij geen propere kruipkelder hebben. De mannen hebben het toch met veel moed gedaan, waarvoor dank!lees verder
Peter Collette
Peter Collette
09:32 05 Nov 23
De firma Verhoeven heeft de bovenruimte van ons huis gestript en geïsoleerd. De communicatie, afspraken en opvolging waren zeer duidelijk. Het werk... team heeft zijn job schitterend uitgevoerd. Een aanraderlees verder
Wim Callens
Wim Callens
17:17 21 Sep 23
Wat een top ervaring.. Van isoleren tot renoveren, heel onze zolder is perfect afgewerkt zoals ze hadden beloofd. Ik heb alleen maar vak mannen over... de vloer gehad en dat zien we nu aan het eind resultaat. Bedankt!lees verder
Freek Boey
Freek Boey
13:56 12 Sep 23
Wij hebben een tiental jaar geleden het dak van een oud herenhuis laten stabiliseren en isoleren door de firma Verhoeven. Er werden ook Velux ramen... gestoken. Na verloop van tijd was er nazicht nodig ter hoogte van de Velux ramen. De manier waarop de werken werden opgevolgd en uitgevoerd waren van een zelden gezien niveau. Niets was teveel gevraagd, er werd heel voorzienend te werk gegaan en de communicatie was heel proactief en professioneel. De vriendelijkheid, zowel van de mensen die de werken kwamen uitvoeren, als van de begeleiding op afstand, was de kers op de taart. TOPWERK door een TOPTEAM !lees verder
Patrick Billestraet
Patrick Billestraet
14:45 10 Sep 23
Wederom vakkundig werk geleverd, alles correct uitgevoerd zoals op offerte stond. Ook een pluim aan David om alles tot in de puntjes te regelen. Wij... zijn zeer tevreden !lees verder
eddy staes
eddy staes
08:29 17 Aug 23
De vloer werd via het kelderplafond geïsoleerd. We zijn tevreden over het mooie resultaat dank zij het verzorgde werk van een goed team samengesteld... uit Gerrit, Patrick en Robin.lees verder
Raf Vanhorebeek
Raf Vanhorebeek
09:54 11 Aug 23
Aangezien we naast een drukke spoorlijn wonen, waren we op zoek naar een isolatiefirma die ons kon helpen om ons dak maximaal thermisch én akoestisch... te isoleren. We kwamen uit bij Isolatie Verhoeven. Deze firma isoleerde ons dak, zolder, plaatste nieuwe elektrische velux-dakramen (met maximale beglazing tegen vliegtuig en spoorweglawaai), plaatste een nieuwe bredere zoldertrap, voorzag nieuwe verlichting en een dressing.Ik kan Isolatie Verhoeven in alle opzichten van het woord aanraden! Waarom?- Snelle respons na contactname- Tijdens het plaatsbezoek wordt écht tijd gemaakt om te luisteren naar de noden, mee te denken over welke interventies wel/niet zinvol zouden zijn.- Een uitgebreide en duidelijke offerte! Onze wensen en de manier waarop de werken worden uitgevoerd worden duidelijk omschreven in de offerte. Bij deze firma weet je tenminste waar je aan toe bent! Handig en fijn als je niet zo goed je weg vindt in de bouw- en renovatiewereld!- Vriendelijke en duidelijke communicatie over de gehele lijn- Uitvoering van de werken zoals afgesproken, stipte aanwezigheid van de werkmannen (!) die tevens vriendelijk zijn, professioneel en proper werken!- Uitstekende service na verkoop. Bijvoorbeeld een bewegingsdetector voor de verlichting functioneerde niet helemaal zoals het hoorde. Na contactname werd deze snel en zonder enig probleem vervangen!Het eindresultaat is dat onze bovenverdieping nu zeer goed geïsoleerd is. Op akoestisch vlak is een voorbijrazende, daverende trein nu fluisterstil geworden. Je kan nu binnen letterlijk een speld horen vallen.Op thermisch vlak doorstaan we nu ook zonder problemen de hittegolven. Onze woonst blijft relatief koel. Voorheen was het bakken en braden op de bovenverdieping.Kortom, ben je op zoek naar een firma die een krak is in isoleren en renoveren? Zoek dan niet verder en je bent gerust! Warm aanbevolen!lees verder
Eleni Meers
Eleni Meers
07:33 04 Aug 23
Zeer snelle respons, plaatsbezoek en offerte, en duidelijke communicatie wanneer wat zou kunnen. Wij hebben nu het dak laten isoleren en een dakraam... vervangen. Zeer tevreden, komen hier zeker terug aankloppen voor de rest van de werken!(Nota: ik maak alleen google reviews als ik écht tevreden ben en 5 sterren wil geven, zoals mijn profiel mij al verraadt).lees verder
Anne Baeten
Anne Baeten
12:31 07 Jul 23
Heel fijne ervaring om samen te werken met Isolatie & Renovatie Verhoeven. We hebben met hen samengewerkt voor inspuiting van de muren tegen... opstijgend vocht & isolatie van de buitenmuren maar langs de binnenkant. Van begin tot einde zeer fijne contacten. Het is een oud huis met zeker zijn gebreken en wat struikelblokken op de weg (langs onze kant) maar altijd zeer correcte communicatie, afstemming en suggesties. Ook wanneer wij moesten uitstellen door andere aannemers.Ook een dikke merci aan de werkmannen. Je wil niet weten hoeveel andere aannemers al zuchtend binnen komen en enkel moeilijkheden zien. Maar niet bij hen: enkel oplossingen en geruststellingen.Plus: zelfs al is het huis nog in volledige bouwwerf-modus: alles werd netjes achtergelaten. Ook dat is een knap staaltje respect.lees verder
Wout Oneetc
Wout Oneetc
13:40 10 Jun 23
We hebben recent kelderplafondisolatie door Isolatie Verhoeven laten plaatsen. Offerteaanvraag + plaatsbezoek in november, offerte getekend in... december en uitvoering van de werken in maart. Alles keurig afgewerkt (leidingen en kabels zo goed mogelijk ingepakt met isolatie op maat gesneden) en de premie-documenten ontvangen binnen enkele weken na de werken. De werkmannen hebben onze kelder nog geveegd en hebben zelfs op onze vraag achteraf nog enkele kleine stukjes plafond bedekt die niet zo belangrijk waren.Het enige minpuntje dat we op dit moment kunnen bedenken is misschien dat we voor een dikke maand na het ondertekenen van de offerte moesten wachten met nauwelijks communicatie, maar uiteindelijk kregen we een afspraak en werden de werken uitgevoerd binnen de vooraf besproken wachttijd (3 maanden).lees verder
Bob Artois
Bob Artois
10:51 31 May 23
Het doel was om de zolder te voorzien met bijkomende acoustische isolatie om dit als slaapruimte te kunnen gebruiken. Samen met de vertegenwoordiger... werd er een offerte opgesteld met daarin de verschillende mogelijkheden om onze wensen zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. De acoustische verbeteringen zijn heel merkbaar en overtreft de verwachtingen. we zijn dus zeer tevreden over het resultaat en de manier waarop de werken zelf werden uitgevoerd. Het team dat deze werken uitvoerde was professioneel, vriendelijk en had respect voor de omgeving en de andere delen van de woning.lees verder
Philip Dekkers
Philip Dekkers
08:41 10 Mar 23
Na een telefonisch gepland plaatsbezoek volgde een duidelijke en snelle offerte voor dak- en binnenmuurisolatie. Vaste prijs bij ondertekenen... offerte. Handig vakje voor aangeven van persoonlijke (on)beschikbaarheden.Oplevering volgde snel na bestelling wegens een gaatje in de planning. Uiteindelijk met twee personen op twee dagen meer dan 150m² zolder en buitenmuur vakkundig afgewerkt.Veel respect voor het materiaal en het bestaande huis: op delicate oppervlakken zoals parket en houten trap werden tijdelijke beschermingslopers geplaatst tijdens de uitvoering van de werken.Bij de eindafrekening zaten ook de verschillende attesten voor Premies van de Vlaamse Overheid al netjes ingevuld en ondertekend in de enveloppe! De Premies aanvragen nam daardoor slechts een kwartiertje in beslag.lees verder
Jarne Van Meerbergen
Jarne Van Meerbergen
11:14 12 Dec 22
Mooi werk geleverd en alles op 1 dag afgewerkt.Korte doorlooptijd tussen prijsvraag en uitvoering:15/9 prijs gevraagd voor vervanging Velux en... isolatie zoldervloer (20m²).1/10 offerte ontvangen na alles duidelijk via mail en telefoon te hebben uitgeklaard. Zeer duidelijke en gedetailleerde aanbieding.5/10 bestelling geplaatst en -door een gaatje in de planning- op 18/11 geleverd en geplaatst.Uitvoerder start met vloeren en trappen af te schermen en draagt zorg voor de woning waarin de werken uitgevoerd worden. Velux werd ook eerst vervangen om regenbuien voor te zijn.Duidelijke communicatie en aangename partij om mee samen te werken. Uitvoerders haalden zichtbaar eer uit hun werk.lees verder
Leo Merckx
Leo Merckx
15:30 10 Aug 22
Begin juni heeft de firma Verhoeven de zolder geïsoleerd. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde resultaat. Alles verliep volgens de gemaakte... afspraken en de medewerkers van het bedrijf waren zeer vriendelijke en enthousiaste mensen die de nodige arbeidsvreugde beleven.Voor ons volgend project (veluxramen vervangen) zullen we ook weer beroep doen op deze firma.lees verder
Herman Oprins
Herman Oprins
19:27 21 Jul 22
Verhoeven Isolatie en Renovatie heeft bij ons de zolder geïsoleerd en een muur met vochtprobleem gereinigd en geïnjecteerd. We zijn heel tevreden... over de uitgevoerde werken. Na het plaatsbezoek kregen we een duidelijk en complete offerte met foto's. De communicatie was heel duidelijk, zowel bij het plannen als bij de uitvoering van de werken en alle afspraken zijn nagekomen zoals overgekomen. De werken zijn verzorgd uitgevoerd en achteraf is er netjes opgeruimd. Bij de factuur werden ook de ingevulde formulieren voor de subsidie-aanvraag al meegestuurd.Bedankt voor de goede service ! We kunnen Verhoeven ten zeerste aanbevelen.lees verder
Katleen Verhaegen
Katleen Verhaegen
08:36 27 Jun 22
Perfecte planning, duidelijke communicatie, nakomen van gemaakte afspraken, correcte offerte en zeer mooi vakmanschap!ze hebben onze volledige... zolder geïsoleerd, 3 veluxen gestoken, elektriciteit ingebouwd en gyprocwanden geplaatst. Dit allemaal perfect afgewerkt! Hard bedankt voor de aangename samenwerking. Dikke pluim 🙂lees verder
Mark Somers
Mark Somers
09:08 25 Jun 22
Onlangs enkele Velux-dakramen laten vervangen en er rolluiken en/of screen op laten plaatsen. Prima werk geleverd door de plaatsers van Isolatie... Verhoeven! Correct in het nakomen van de gemaakte afspraken. Zeer proper afgewerkt, trap en vloer goed beschermd en bovendien zeer vriendelijk personeel: de mensen van Verhoeven die we aan de lijn kregen om afspraken te maken, de kerel die vooraf kwam kijken, de plaatsers. Allemaal correcte en vriendelijke mensen die blijkbaar hun job ter harte nemen. Fijne ervaring!lees verder
Peter.decavele7@gmail.com Decavele
Peter.decavele7@gmail.com Decavele
07:55 20 Jun 22
We hebben een tijd geleden advies gevraagd en uiteindelijk de zolder laten isoleren. Werk perfect uitgevoerd. Een energiecoach van de stad is... langsgekomen, heeft een foto getrokken en zei: “dat is tenminste goed werk” !We gaan zeker nog eens beroep op jullie doen :-). Met dank. Peterlees verder
Yves Huygens
Yves Huygens
06:02 17 May 22
We hebben onze zolder laten isoleren.Vanaf de eerste mail die ik stuurde kreeg ik binnen 5 minuten antwoord.Ook bij het huisbezoek kregen we veel... deskundige info zonder ons nodeloos in de kosten te jagen.Prijsbestek was eveneens correct en duidelijk.De werken zelf zijn vlekkeloos verlopen, 2 vriendelijke nederlandstalige jongens die zeer netjes en nauwkeurig te werk gingen.Pas na de werken betalen en je krijgt allle nodige documenten voor premies.Van A tot Z perfect afgehandeld.Bedankt Verhoeven topwerk!Yves en Sum (Dilbeek)lees verder
Herman Gobel
Herman Gobel
10:06 14 May 22
Contact genomen met een vraag over spouwisolatie. Ik kreeg duidelijke en eerlijke informatie, zowel over de spouwisolatie (die niet haalbaar bleek)... als over buitenmuurisolatie langs de binnenkant. Ook al is er (voorlopig) geen contract, de klantgerichtheid (inspanning om vrijblijvend de vraag te bekijken) is prima.lees verder
hilde Luystermans
hilde Luystermans
13:01 03 May 22
De firma Verhoeven heeft bij ons dakisolatie geinstalleerd op de zolderruimte. Wij zijn heel tevreden over de geleverde service : dit is een firma... die zegt wat en hoe ze het gaat doen en doet wat ze zegt. Het werk werd uitgevoerd door een professioneel team van medewerkers, met oog voor detail en zorg voor de woning van hun klant. Een echte aanrader! E. Bauwens - Luystermans Lochristilees verder
Adriaan Cornet
Adriaan Cornet
09:47 23 Apr 22
Voor een eerder klein werkje (vervangen 2 veluxen en maken van één nieuwe Velux) heb ik beroep gedaan op isolatie Verhoeven. Ik kan eigenlijk alleen... maar alle positieve reviews bevestigen. De offerte kwam zeer snel en was duidelijk. De uitvoering van de werken verliep perfect volgens planning, met een professioneel team die duidelijk weten waarmee ze bezig zijn. Ook de afwerking door de onderaannemer verliep prima. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat, alles is proper afgewerkt en het huis werd netjes achtergelaten.Ik kan deze firma alleen maar aanbevelen en zal er in de toekomst zeker nog beroep op doen !lees verder
Jean Pierre H.
Jean Pierre H.
17:57 15 Apr 22
Mooie renovatie en isolatiewerken uitgevoerd. de volledige kruipkelder en plafond van garage werden geïsoleerd;Daarnaast werd een garagepoort... vervangen door een vaste wand met een deuringang en mooi bekleed met hout. Tegelijkertijd werd een wand met glasdallen vervangen door een houten decoratieve wand; Langs de binnenzijde alles geïsoleerd en professioneel afgewerkt langs binnen met houten platen.We zijn ontzettend tevreden van het resultaat ! Top vaklieden die hun stiel kennen en dat tikkeltje meer doen om de juiste kwaliteit te leveren en de klant tevreden te stellen. Op het vlak van planning ook top, de afspraken werden gerespecteerd en alles werd mooi binnen de vooropgestelde termijn uitgevoerd. Proficiat aan het bedrijf Isolatie&Renovatie Verhoevenlees verder
Steven C
Steven C
18:01 10 Apr 22
Isolatie & Renovatie Verhoeven heeft onze spouwmuur na-geïsoleerd. Bij het eerste bezoek werd er een inspectie van de spouwmuur uitgevoerd, met... bespreking van de bestaande vochtproblemen. Door de duidelijke en correcte uitleg waren we snel overtuigd. De uitvoering van de werken verliep ook perfect - op één dag was alles klaar, en de uitvoering was netjes afgewerkt.lees verder
Jon Lambrecht
Jon Lambrecht
19:35 08 Apr 22
Na contact met provinciale renovatiecoach werden wij voor zadeldak isolatie doorverwezen naar Isolatie Verhoeven. Deze doorverwijzing gaf uiteraard... al een waardevolle garantie betreffende prijs/kwaliteit, maar ook hun website gaf nodige vertrouwen in hun professionele aanpak. Aangenaam plaatsbezoek van Niels waarbij elke vraag een deskundig antwoord kreeg. Na ontvangst offerte hebben wij één prijsvergelijking gedaan waarbij isolatie Verhoeven aanzienlijk voordeliger uit de bus kwam. Belangrijk hierbij, er werd ons steeds gezegd dat er niet geïsoleerd mag worden zonder onderdak. Echter, dit brengt een serieuze meerkost met zich mee. Isolatie Verhoeven was de enige partij die ons, obv hun ervaring, 100% garantie gaf dat ook isoleren zonder onderdak geen vochtproblemen met zich zou meebrengen. Bij bevestiging offerte werden de werken binnen de maand uitgevoerd (maart 2022). Zeer snel dus, alleen het moment van aanvragen tot plaatsvinden plaatsbezoek had iets sneller gemogen (1 maand wachttijd). Echter, de Kerstperiode viel hier middenin, dus ik veronderstel dat doorgaans een wachtperiode van 2 weken waarheidsgetrouwer zal zijn. ‘Klantgerichte begeleiding van A tot Z’ zoals geadverteerd op de website is ook niet gelogen. Elke medewerker waarmee wij in contact kwamen was zeer service minded en vriendelijk in de omgang. Langs deze weg nog eens bedankt aan Niels, Kathy en de werkmannen die onze isolatie zijn komen plaatsen. Last but not least, ons gasverbruik is sinds plaatsing met 20% gedaald vergeleken met een periode met gelijkaardige buitentemperaturen.lees verder
Gaby vW
Gaby vW
10:37 15 Mar 22
Enkele jaren geleden deden we een beroep op deze firma om onze spouwmuren te isoleren. Alles verliep zoals afgesproken. De werken werden door de... vriendelijke werknemers op de afgesproken dag en zeer netjes uitgevoerd met veel respect voor de tuinaanplantingen.Een jaar later werden we aangenaam verrast bij de afrekening van het gasverbruik: liefst 35% minder verbruikt! Deze investering werd dus snel terugverdiend!Nu doen we opnieuw een beroep op deze firma voor de bestrijding van opstijgend vocht. We zijn er gerust in gezien onze eerste positieve ervaring.lees verder
Rosemarie Fallein
Rosemarie Fallein
10:29 21 Feb 22
Informatie gevraagd over isolatie dak- en/of zoldervloer. Op aanraden van deze firma gekozen voor zoldervloerisolatie waarvan de helft beloopbaar... werd gemaakt. Uiterst tevreden over de gerespecteerde timing en afwerking. Attest gekregen voor aanvraag isolatiepremie bij Fluvius.lees verder
Anneleen Baum
Anneleen Baum
22:44 18 Feb 22
Zeer tevreden over de samenwerking met Isolatie Verhoeven. De communicatie verliep vlot en transparant. De vakmensen werkten professioneel, proper,... snel en met de glimlach. En het eindresultaat is precies wat het moet zijn. Een aanrader!lees verder
Marcel Rombouts
Marcel Rombouts
12:13 15 Feb 22
Vlot contact met de verantwoordelijke. We kregen duidelijke offerte, planning en er werd geantwoord op alle vragen..Alle isolatiewerk werd vakkundig... uitgevoerd door de medewerkers.Dank u wellees verder
Sabrina Temmerman
Sabrina Temmerman
21:10 06 Feb 22
Nog niet met deze firma kunnen werken, maar bij een huisbezoek bijzonder veel uitleg gekregen om ons als jong koppel op weg te helpen! Zeker niet... pusherig, maar wel erg vriendelijk en behulpzaam.We denken er zeker en vast over na om met hen in zee te gaan, zodra bepaalde renovaties gepland staan!lees verder
deborah de deyn
deborah de deyn
18:32 27 Jan 22
Zeer tevreden over het geleverde werk. Correct en fijne werknemers, goede communicatie vanuit het bedrijf uit, komen afspraken na. Een aanrader!... Foto's voor de werken en duidelijk ook na de werken, alles werd uitgevoerd door Verhoeven alsook de schuifdeurtjes, velux, behandeling houten balken en bakstenen muur, elek ... behalve de vloer. Het resultaat mag gezien worden.lees verder
Rony Inslegers
Rony Inslegers
08:47 24 Nov 21
Ben dit jaar in contact gekomen met de firma Verhoeven via een professionele energie-adviseur.Prima werk geleverd bij het isoleren van 7... ontoegankelijke stukken zolder.En dit vanaf de buitenkant van het dak, via het wegnemen en nadien perfect terugplaatsen van de leien.Zou zeker opnieuw met jullie in zee gaan!Rony Inslegers, Merchtemlees verder
pie ter
pie ter
05:55 26 Oct 21
Heel deskundig, vriendelijk en professioneel advies gekregen (David Verhoeven), een echte aanrader!
robbie cumps
robbie cumps
16:27 08 Oct 21
Ik heb hydrofuge van de gevel laten uitvoeren door Verhoeven. Goede technishe uitleg van verkoper. Ze maken gebruik van kwalitatieve producten.... Snelle en correcte uitvoering. Achteraf is er een onvoorzien probleem opgedoken maar dit werd onmiddellijk opgepikt en spoedig en correct opgelost. Een positieve ervaring!lees verder
Geert Ons
Geert Ons
06:16 08 Oct 21
Zeer goede firma, correcte opvolging en uitwerking van de werken. Alles was netjes gedaan. Na het injecteren en het plaatsen van een vochtwerend... membraan werden de muren opnieuw bepleisterd. Alles top afgewerkt.lees verder
Kristin De Rudder (BE)
Kristin De Rudder (BE)
08:46 01 Oct 21
Wij hebben een totaal renovatie laten uitvoeren door Isolatie Verhoeven van onze volledige bovenverdieping icl. badkamer installatie. Voor dit grote... project hebben zij ons van begin tot eind zeer professioneel bijgestaan zowel op technisch vlak als coördinatie van de verschillende onderaannemers. Voor ons was het een zorgeloze verbouwing. De communicatie liep heel vlot en proactief. De uiteindelijke oplevering is binnen budget en tijd gebeurd en zeer kwalitatief. Onze kindjes adviseren firma Verhoeven zelfs al aan bij hun vriendjes!Dank u voor de zeer aangename samenwerking!!!lees verder
david van cutsem
david van cutsem
09:49 13 Sep 21
10 jaar geleden ben ik voor het eerst in contact gekomen met Isolatie Verhoeven via een reclamefolder in de brievenbus. Ik heb dan met hun contact... opgenomen en zij hebben de spouwmuurisolatie van onze woning volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Vijf jaar later hebben zij dan de volledige verdieping onder het dak onder handen genomen. Het dak werd geïsoleerd met 25 cm knauf insulation en afgewerkt met gyproc. Na het zelf uitbreken van de planken vloer hebben zij de roostering verstevigd en waterpas getrokken waarna zij deze roostering opgevuld hebben met knauf insulation en afgewerkt met osb platen. Ook de zijmuur met de buren hebben zij geïsoleerd en afgewerkt met gyproc + de electriciteit op deze verdieping hebben zij ook voorzien. Nu nog is vijf jaar later hebben zij hetzelfde gedaan met de tussenverdieping (2 slaapkamers, badkamer, overloop en bureau). Na uitvoering van al deze werken en een samenwerking gespreid over 10 jaar kan ik alleen maar zeggen dat Isolatie Verhoeven een top bedrijf (onderneming) is met een top zaakvoerder (David Verhoeven) en top medewerkers op elk niveau. David geeft je top advies op elk niveau en indien er werken zijn die zij niet uitvoeren of niet binnen een aanvaardbare termijn (omdat ze teveel werk hebben omdat ze zo goed zijn) kunnen uitvoeren dan geeft hij je de gegevens van top ondernemingen waarmee ze samenwerken. Isolatie Verhoeven is binnen hun vakgebied het neusje van de zalm, en als je uw renovatie aan hun toevertrouwd kan je op je twee oren slapen dat alles perfect word uitgevoerd. Zowel naar advies, timing, planning, kwaliteit van uitvoering, enz… zijn zij het beste wat er op de markt te vinden is. Bedankt voor alles David en een dikke pluim voor al je medewerkers.lees verder
Jef W
Jef W
15:22 07 Sep 21
Isolatie van dak en zoldervloer, inclusief afbraak oude isolatie. Vriendelijke werknemers die alles mooi hebben afgewerkt. Opkuis ook zoals het... hoort, ze hebben alles netjes achtergelaten.lees verder
Gie Belmans
Gie Belmans
09:00 27 Aug 21
Stipt, vriendelijk, snelle probleemanalyse en niet gericht op eigen gewin maar wel denkend in het belang van de (potentiële) klant.
Jos Teeuwen
Jos Teeuwen
12:02 16 Aug 21
Het isoleren gebeurde professioneel en snel en vriendelijk.Wel lag de prijs te hoog voor de geleverde diensten!
sofievancampenhout
sofievancampenhout
08:24 04 Aug 21
Ze hebben bij ons 4 veluxen vervangen door grotere, elektrische exemplaren met rolluik en muggenraam. Ook de afwerking hebben zij volledig... gerealiseerd. Heel betrouwbaar, snelle reacties en opvolging, duidelijke communicatie, mooi afgewerkt en alles heel erg proper achter gelaten!lees verder
Steven Van Moere
Steven Van Moere
09:43 23 Jun 21
Vlotte communicatie, stipte afspraken, mooie afwerking, proper gewerkt en zeer vriendelijke jongens. Kortom : een plezier om mee samen te werken !
Hilde De Wachter
Hilde De Wachter
10:58 14 Jun 21
Een dikke merci voor de knappe planning en opvolging en vooral de flexibiliteit voor de “last minute changes” en aan al de mannen die hier, met de... glimlach en een vrolijke babbel, zo hard en proper gewerkt hebben om een prachtig resultaat op te leveren in een recordtijd! Van bij het eerste plaatsbezoek hadden we er een zeer goed gevoel bij en onze verwachtingen zijn zelfs nog overtroffen. Absolute aanrader dus en het wachten meer dan waard. Ook de factuur is gezien de kwaliteit en snelheid van uitvoering zeker niet overdreven.lees verder
Greet Goovaerts
Greet Goovaerts
06:40 03 Jun 21
Onlangs heb ik mijn zolder volledig laten aanpakken door het bedrijf Verhoeven, inclusief nieuwe dakvensters. Ik kan met een zeer oprechte blijheid... zeggen dat het traject van A tot Z vlekkenloos is verlopen. Ook wil ik nog effe mijn complimenten aan het werkteam zelf overbrengen. Met zo'n team kan het niet mislukken gewoon. Mannen een dikke merci en voor mij is er maar 1 adres dat telt voor renovatiewerken. Top!!!lees verder
Lennert Maenen
Lennert Maenen
11:47 27 May 21
Van eerste contact tot laatste afwerking erg tevreden over de diensten van Isolatie & Renovatie Verhoeven. Zeer vlotte communicatie over heel de... lijn. Afgesproken werken werden keurig uitgevoerd en nadien ook correct afgerekend. Wij raden daarom dit bedrijf zeker aan!lees verder
Cary Esselens
Cary Esselens
10:04 18 May 21
Onlangs heeft Isolatie Verhoeven onze spouwmuur opgespoten met Knauf Supafil. Zeer tevreden over het resultaat, met ook een duidelijke, efficiente en... vriendelijke opvolging van A tot Z. De werkmannen zijn zeer flexibel en pasten zich aan mijn wensen aan (additioneel werkje aan de zolder, verschuiven van timing van de werken op de dag van uitvoeren zelf, uitleg over afwezige spouw die wel op plan stond....). Prijsgewijs heb ik niet vergeleken maar ook bij eerdere werken aan mijn huis vond ik dat er een schappelijke prijs werd voorgesteld, en heb daarom niet getwijfeld om weer voor Verhoeven te kiezen.lees verder
BJF005
BJF005
08:16 17 May 21
Zonet plaatsbezoek gehad door vertegenwoordiger Niels voor het isoleren van de spouwmuur.Ondanks dat er geen offerte zal volgen voor na-isolatie,... geef ik toch 5 sterren.De constructie en staat van de buitengevel is niet 100% perfect om de werken uit te voeren. Kans op vocht binnen en kapotvriezen van voegen buiten is te groot.Niels nam ook uitgebreid de tijd om mij te wijzen op punten/problemen die zijn negatief advies duidelijk maken.Ik waardeer de eerlijkheid enorm, dus ik zou deze firma aan anderen met een warm hart aanbevelen!lees verder
Sennen
Sennen
19:51 10 May 21
Zowel het plaatsbezoek, de offerte en de effectieve uitvoering verliepen allemaal zeer goed en vlot.We hebben de kruipkelder laten isoleren,... optrekkend vocht laten behandelen en verluchtingsgaten naar de kruipkelder laten maken.lees verder
Lisa Vandenhouten
Lisa Vandenhouten
07:05 10 Apr 21
Heel professioneel en vriendelijk. Van uitleg vooraf tot huisbezoek tot de werken. Heel makkelijk te contacteren.En de werken zijn snel en heel... proper uitgevoerd. We zijn super tevreden!lees verder
Luc Willems
Luc Willems
13:02 08 Apr 21
Van offerte tot planning, uitvoering, afwerking, alles perfect in orde. Vriendelijke, professionele medewerkers. Slechts één kleine domper , na de... werken problemen met de aanvoerkabel van de elektriciteit, die ook zij voorzien hebben. Tot op heden nog niet veel reactie op onze vraag tot een oplossing, hopelijk komt dit ook nog goed.lees verder
Bruun Perdieus
Bruun Perdieus
12:07 08 Apr 21
Isolatie Verhoeven heeft bij ons de gevel geïsoleerd en afgewerkt met steenstrips vooraan en met hout achteraan. We zijn zeer tevreden van de... afwerking. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Uitleg over hoe men de werken ging aanpakken werden steeds verschaft. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en noden. Er was veel aandacht voor de detailafwerking. We zijn zeer tevreden over het resultaat.lees verder
Vanessa Boel
Vanessa Boel
07:16 01 Apr 21
Ons compact-dak werd geïsoleerd door Verhoeven. Zeer sympathieke mannen, vakkundig en proper gedaan (ook de opkuis). en snel! Vlotte communicatie,... vriendelijk... Heel tevreden van! Een aanrader.lees verder
Thomas Robberecht
Thomas Robberecht
17:17 29 Mar 21
Na mooie werken voor zolderisolatie hebben ze ook onze 5 veluxen vervangen. De werken verlopen met de nodige zorg en we konden steeds met een gerust... hart wachten op het schitterende resultaat. Ook voor raad achteraf konden we steeds op hun rekenen.lees verder
Engin Dn
Engin Dn
13:07 17 Mar 21
Een van jullie medewerkers kwam vandaag langs (Chris) bij mij en heeft mij duidelijk uitgelegd wat ik moet doen vooraleer ik de muren laat inspuiten... voor opstijgend vocht. Dit is zeker professioneel en eerlijk. Gelukkig dat er nog eerlijke bedrijven en zeker werknemers zijn die dit doen om eerst de mensen in nood te helpen en daarna geld te verdienen.Bravo Chris doe zo verder.lees verder
Dany Nuyts
Dany Nuyts
09:37 12 Mar 21
Correcte afwerking vanaf de offerte tot het einde van de werken en dat binnen het afgesproken tijdsbestek. Great job!
Andre Vdb
Andre Vdb
07:53 12 Mar 21
snelle service, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Zeer secuur uitgevoerde werken
Wim Everaert
Wim Everaert
20:05 22 Feb 21
Voor de akoestische na-isolatie en afwerking van onze zolder deden we beroep op Verhoeven.Vlotte communicatie, van offerte tot de laatste... afwerkingspuntjes. We waren dan ook erg tevreden. Ook toen er even iets fout ging, werd dit onmiddellijk en correct rechtgezet.Een pluim voor het hele bedrijf!lees verder
Chantal Hendrickx
Chantal Hendrickx
08:33 12 Feb 21
Moeilijk bereikbare isolatieopdracht laten uitvoeren begin 2021. Positieve ervaring van eerste plaatsbezoek tot uitvoering der werken alsook de... administratieve en boekhoudkundige opvolging. Professioneel, correct, stipt en communicatief. Een aanrader.lees verder
Leen Selis
Leen Selis
12:44 08 Feb 21
Via dit bericht wens ik even te vermelden dat wij zeer tevreden zijn over de uitgevoerde werken. Alles is nauwkeurig en correct uitgevoerd. Zeer... bekwame en vriendelijke medewerkers. Bedankt voor de goede samenwerking.Fam. Fol uit Meldert.lees verder
Femke Demol
Femke Demol
18:50 13 Jan 21
Snel een offerte gekregen, duidelijke info bij plaatsbezoek gekregen en de plaatsing kon vrij snel gebeuren. Er zijn dakramen geplaatst waar er nog... geen uitsparingen waren en ook isolatie geplaatst.Zeer bekwame en vriendelijke plaatsers die na plaatsing nog wat uitleg gaven. Hebben de ruimte terug proper achtergelaten alsook de plaatsen waar ze langs moesten.lees verder
Christoph Deschryver
Christoph Deschryver
09:41 13 Jan 21
Zelfs enkele jaren na de uitgevoerde werken door de vorige eigenaar stond men klaar om ons te informeren en te helpen. Dankzij de door hen bewaarde... documentatie konden wij met een gerust hart renoveren.lees verder
KurtVdV Photography
KurtVdV Photography
10:42 15 Dec 20
Voor een ganse zolderrenovatie deden we dit jaar beroep op Isolatie & Renovatie Verhoeven.De communicatie is voor, tijdens en na de werken altijd... heel vlot verlopen.Vooraf werd een duidelijke planning gemaakt en deze werd zo goed als mogelijk gevolgd (tijdens de Covid-19 maatregelen).Ze hebben topmensen in dienst met kennis van zaken en doen beroep op echte stielmannen. Het resultaat is dan ook erg knap te noemen, tot in de details is het prachtig afgewerkt.We zijn voor 100% tevreden en zouden direct opnieuw met hen in zee gaan voor een volgend project!lees verder
Meer beoordelingen
js_loader