Dhr. Albert, particulier zelfplaatser te Mechelen (dakisolatie)

Ik wou zelf mijn dak zonder onderdak isoleren. Zoals iedereen ging ik op zoek naar informatie. Het is zeer opvallend dat er verschillende theorieën worden verkondigd die mekaar dikwijls formeel tegenspreken. Als zelfbouwer ging ik ook te rade bij DHZ-zaken, maar ik kreeg geen voldoeninggevende antwoorden op mijn vragen.
Via via kwam ik bij jullie terecht waar ik telefonisch al meteen de juiste uitleg kreeg. Ik kon een onderbouwde keuze maken, want isoleren doe je maar 1 keer.
De jarenlange ervaring werd omgezet in een begrijpbare uitleg met duidelijke argumentatie.
De volgende dag had ik via mail 2 varianten en prijzen voor mijn dak, zowel voor zelfplaatsing als prijs geplaatst met de simulatie qua subsidies en premies. Ik had al prijzen vergeleken en merkte dat ik een scherp aanbod had gekregen.
Ik koos voor het all-in pakket met framewerk, tapes, kit. Een duidelijke formule waar ik zelf niets kon vergeten. Door wat geluk is dit de dag nadien bij mij thuis geleverd.
Een zeer goede ervaring, nooit gedacht dat ik op 3 dagen tijd aan de slag kon om mijn dak energiezuinig te maken.

Tevreden over de ganse lijn en een aanrader, voor een volgend project kom ik zeker terug bij Isolatie & Renovatie Verhoeven langs.