Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

Perliton thermische dakisolatie

Productvoorstelling :

Bij nieuwbouw ...

PERLITON is een lichte cellulaire mortel, bestemd voor het isoleren van vloeren en platte daken.
PERLITON is een hoogwaardig isolatiemateriaal op basis van styroporkorrels, vermiculiet, cement en toeslagstoffen.
PERLITON wordt in de fabriek in droge vorm samengesteld. Op de werf wordt de droge samenstelling gemengd met cement en water tot een goed verpompbare plastische mortel en aangebracht door middel van een industriële pomp. Hierdoor wordt steeds een constante kwaliteit van isolerende mortel aangeboden.
PERLITON is de gemakkelijkst te plaatsen dakisolatie. Met Perliton worden drie arbeidsgangen in éénmaal uitgevoerd : dakhelling, isolatie en afschuining van de hoeken.
PERLITON wordt op platte daken steeds door onze eigen gespecialiseerde vaklui aangebracht.
PERLITON behoeft geen voorafgaandelijke plaatsing van een dampscherm ! Plaatsen van een dampscherm zou bij deze toepassing zelfs nadelig kunnen zijn. Uitzondering hierop echter zijn de ruimtes behorende tot klimaatklasse 4, zoals industriële keukens en zwembaden.
PERLITON is een goede ondergrond voor de dakdichting. De polystyreenkorrels die in het bovenvlak liggen, smelten weg door de warme bitumen of de brander en de aldus ontstane holten worden gevuld met bitumen, zodat een perfecte aanhechting met de roofing bekomen wordt.
PERLITON kan gecombineerd worden met andere isolatiematerialen, zoals polystyreen of polyurethaan.
PERLITON is milieuvriendelijk want volledig recycleerbaar en asbestvrij.
PERLITON De Perlitonmortel op zich is waterdoorlatend. Er dient dus steeds een waterdichting aangebracht te worden bovenop deze isolatielaag (zie dakopbouw) Alle ATG-goedgekeurde dakdichtingen zijn perfect toepasbaar (rechtstreeks) op het Perliton dak.

Bij renovatie van platte daken ...

PERLITON wordt toegepast op alle platte daken voor nieuwbouw of voor bestaande constructies. Bij de isolatie van bestaande platte daken wordt de mortel op de bestaande roofing gelegd. Het dak moet niet opengemaakt worden, waardoor het risico van waterindringing uitgesloten wordt en een aanzienlijke tijdsbesparing mogelijk is.
PERLITON is een handig materiaal om oude doorgebogen dakplaten terug te voorzien van een degelijke helling en isolatie. Platte daken met onregelmatige vorm, met oneffenheden in de draagplaat of met bovenliggende balken zijn toepassingsgebieden waar dit materiaal onmisbaar is.
PERLITON is eveneens zeer geschikt voor terrasdaken en parkingdaken, door haar grote drukvastheid.
PERLITON Bovenop deze nieuwe isolatielaag komt een nieuwe dakdichting om de waterdichtheid opnieuw te garanderen. (zie dakopbouw) Alle ATG-goedgekeurde dakdichtingen zijn perfect toepasbaar (rechtstreeks) op het Perliton dak.
PERLITON garandeert een EPB-conforme dakisolatie.

U wenst de isolatiewaarde van het Perliton dakisolatie-systeem te vergelijken met een ander systeem van dakisolatie ? Vraag een EPB-rekennota aan onze studiedienst !

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015