Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

Isoflor akoestische vloerisolatie (naadloos & gebonden rubbertapijt)

Productvoorstelling :

ISOFLOR dempt het geluid aan de bron en is als zodanig het ideale materiaal als geluidsisolatie voor flatgebouwen, kantoren, scholen, bejaardencentra ...
ISOFLOR is samengesteld uit rubbergranulaat, dat gebonden wordt tot een homogene massa met een lijm op waterbasis. Bij droging wordt een veerkrachtige naadloze laag gevormd, die bij het plaatsen van de chape niet stuk gelopen wordt. Hierdoor is het risico op geluidsbruggen uitgesloten.
ISOFLOR kan op elke vaste ondergrond worden aangebracht. Het bezit onveranderlijke eigenschappen, waardoor het geluidsisolerend vermogen ook na lange duur niet zal verminderen. De chemische samenstelling van Isoflor is volkomen neutraal en het materiaal kan geen corrosie veroorzaken.
ISOFLOR wordt zonder moeite om leidingen heen aangebracht en vormt onder alle omstandigheden een effectief naadloos verende onderlaag. Bij zwevende dekvloeren, geplaatst volgens de klassieke methode, bestaat het risico dat er zich geluidsbruggen vormen ter hoogte van de naden.
ISOFLOR is rot-proof, ook bij incidentele en niet-voorziene langdurige blootstelling aan vocht.

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015