Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

In de mediaIsolatie Verhoeven in de pers ...

Persmededelingen

decoratie
08/2012
Een klein bedrijfje met aanvankelijk 3 arbeiders dat op 24 juni 1982 het levenslicht zag, is vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de isolatiesector. De meer dan 20 arbeiders en 6 bedienden brengen elke dag opnieuw de bedrijfsmissie in de praktijk : "Het team van Isolatie Verhoeven verzorgt in België de verkoop en plaatsing van een kwaliteitsgamma van isolatiematerialen, voor particulier en professional, met aandacht voor klantgericht maatwerk van bij het deskundig advies tot de vereiste nazorg."
Gedelegeerd bestuurders Sven & David Verhoeven, sinds half 2007 aan het hoofd van het bedrijf, blikten op het traditionele halfjaarlijkse overlegmoment met het personeel terug op 30 jaar ervaring in isolatietechnieken.

In de pers

zaakvoerder Sven Verhoeven (met blauwe pull) van Isolatie Verhoeven tijdens een van de infosessies op de werf te Keerbergen.
06/2013
Isolatie Verhoeven neemt deel aan eerste Openspouwmuurdag
Het Vlaams Energieagentschap organiseerde op zaterdag 22 juni de eerste Openspouwmuurdag. Ruim 500 geïnteresseerde particulieren namen hieraan deel. Ongeveer 750.000 woningen in Vlaanderen hebben een niet-geïsoleerde spouwmuur. Op vijf locaties in Vlaanderen (Diksmuide, Dendermonde, Duffel, Keerbergen en Lummen) toonden aannemers hoe de spouwmuur van een bestaande woning in de praktijk geïsoleerd wordt.
Tijdens de Openspouwmuurdag kregen ze meer informatie over
  • Het vooronderzoek van de spouw. Is de spouw geschikt om te isoleren?
  • Welke materialen worden gebruikt om een spouwmuur te isoleren?
  • Welke aannemers kunnen de werken uitvoeren?
  • Het kwaliteitssysteem.
  • Het vullen van de spouwmuur in de praktijk.
  • Kostprijs - premies - terugverdientijd.
Meer info over de na-isolatie van spouwmuren: www.energiesparen.be/spouwmuur
decoratie
08/2012
Heel wat woningen in ons land zijn niet of niet voldoende goed geïsoleerd. Het is nochtans perfect mogelijk om bestaande spouwmuren te isoleren. En dat is een kleine investering die een serieuze besparing kan betekenen. David Verhoeven van de firma Isolatie Verhoeven kan er ons alles over vertellen.

decoratie
01/2011
Je hoeft de krant er maar voor open te slaan, isoleren blijft een hot item. Maar wie kan dit tot een goed einde brengen? Wie geeft correct advies, een duidelijke offerte, kwalitatieve uitvoering en ook begeleiding bij het kluwen van premies?
Het team van Isolatie Verhoeven uit Kampenhout staat sedert 35 jaar tot uw dienst.
"Door te isoleren beperkt men gevoelig de warmteverliezen. Dat laat zich meteen in de portemonne voelen"
decoratie
01/2011
Begin december was Bouwunie te gast bij Vlaams Minister Van den Bossche, bevoegd voor Energie, Wonen, Steden en Sociale Economie.
Er was met andere woorden heel wat gespreksstof, gezien het grote belang van deze thema's voor de bouwsector. Een verslag van dit constructieve gesprek.
Sven Verhoeven, Isolatie Verhoeven: "Slecht geplaatste isolatie kan meer schade toebrengen dan het ontbreken van isolatie. Jammer genoeg zijn er opportunisten op de markt die het aan de nodige technische kennis ontbreekt."
decoratie
10/2010
Terwijl isolatie een tiental jaar geleden niet echt hoog op de prioriteitenlijst stond en ons land vooral opviel door de achterstand que isolatieniveau ten opzichte van heel wat andere landen kunnen we gerust stellen dat het hek nu van de dam is.
Op de 11e isolatiedag werd een blik gericht naar de nabije en verre toekomst en leerden we vooral dat de ontwikkelingen elkaar nu in ijltempo opvolgen, dat de architecten en ontwerpers voor heel wat nieuwe uitdagingen staan en dat er zich heel wat nieuwe isolatieproducten en -systemen aanbieden die toch met enige voorzichtigheid moeten worden bekeken of toegepast.
decoratie
2010
Getuigenis Dhr David Verhoeven, isolatie Verhoeven.
Hoe speelt/speelde uw firma in de vergroening van de bouwsector? Welke hindernissen heeft u daarbij ondervonden?
"We zitten in de isolatiesector, welke vóór 2006 een nichemarkt was. Ook heden is dit zo, want isolatie kan ´zogezegd´ door iedereen uitgevoerd worden. Men vergeet echter wel dat een correcte plaatsing het belangrijkste aspect is en dat hiervoor de nodige know-how aanwezig dient te zijn..."
decoratie
11/2009
Isolatietechniek Verhoeven uit Kampenhout niveleerde diverse hellende vlakken en uitsparingen in de vloerplaten in de museumruimte en het auditorium van Museum M in Leuven.
"Op zich is het nivelleren van vloerplaten voor ons dagelijkse kost. Als uitvullingsdiktes tot liefst 70 cm nodig blijken, krijgen we echter een ander verhaal. ..." verklaart gedelegeerd bestuurder ing. Sven Verhoeven over deze niet-alledaagse uitvoering.
decoratie
 
Sint-Katelijne-Waver - Het De Nayer Instituut uit Sint-Katelijne-Waver heeft zes podiumplaatsten veroverd in de jaarlijkse internationale beton-kanorace van de Nederlandse Betonvereniging. Deze wedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd voor Nederlandse, Duitse en Belgische hogescholen en universiteiten. De deelnemende kano's moeten vervaardigd zijn in beton en minstens vier meter lang zijn.
...De prijs van de beste constructie, die las de meest prestigieuze wordt beschouwd, werd door de Perliton-kano van De Nayer in de wacht gesleept...

klik hier voor een afbeelding van de Perliton-kano
decoratie
03/2007
Iedereen kent inmiddels de noodzaak van een degelijke thermische en akoestische isolatie. Je bespaart energie en verhoogt het comfort in alle opzichten. Mens en milieu varen er wel bij. Bij nieuwbouw zijn de voorzieningen evidenter dan bij renovatie. Hoe moet je nu tewerk gaan als je een oud pand wilt verbouwen zodat het qua isolatie voldoet aan de hedendaagse normen?
decoratie
05/2003
Isolatietechniek Verhoeven nv (Kampenhout) kreeg de uitvoering van de thermische en akoestische vloerisolatie voor het nieuwe politiekantoor op de Philips-site te Leuven toevertrouwd.
Projectingenieur Sven Verhoeven is tevreden met dit belangrijk order: "Als kleine KMO valt het niet altijd mee om te concurreren met de grotere en bekendere firma's. Daar tegenover staat dat onze firma van kwalitatief hoogstaande uitvoeringen haar kenmerk heeft gemaakt en dat onze producten ook navenant ontwikkeld zijn. Een order van 6.000m² akoestische vloerisolatie haal je niet alleen binnen met een scherpe prijs: harde kwaliteitsgaranties zijn evenzeer een must."
decoratie
03/1994
"Ge kunt beter geen isolatie plaatsen dan ze verkeerd te plaatsen" is een uitspraak van ingenieur René Verhoeven.
En hij kan het weten, want hij is al sinds 1968 in de isolatiesektor aktief. Eerst als technisch-commercieel medewerker van een Antwerps isolatiebedrijf. Later als medestichter en afgevaardigd bestuurder van een zusterbedrijf, waar hij in 1982 werd uitgekocht. In dat jaar stichtte ingenieur Verhoeven de NV Verhoeven Isolatietechniek, en nam kantoren en magazijnen in gebruik aan de Leuvensesteenweg te Kampenhout-Sas.

Links naar artikels over of met bijdrage van Isolatie Verhoeven

Woodforum

Livios

Selectie artikels op Livios waaran Isolatie Verhoeven meewerkte:

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015