Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

Historiek van ons bedrijf ...

Stichters
Vroeger
Sven en David Verhoeven
Nu
1968 Stichter t.ing. René Verhoeven zet zijn eerste stappen in de isolatiewereld als technisch-commercieel medewerker. Isolatie is als item in de bouwsector in die tijd onbekend en onbemind. De energiecrisissen van 1973 en 1977 vestigen echter de aandacht van architecten, bouwheren en overheid op de noodzaak van degelijke thermische isolatie. Door zijn technische opleiding en permanente zelfstudie vindt René Verhoeven een luisterend oor bij veel bouwprofessionals, die deskundig advies naar waarde beginnen schatten.
1982 De ondernemersgeest zet René Verhoeven er toe aan om met bescheiden middelen een eigen isolatiebedrijf op te starten, Isolatie Verhoeven is geboren. Door de reeds opgedane marktkennis en de sterke technische basis kent het bedrijf een snelle groei. De zelf ontwikkelde producten Perliton en Isoflor worden zeer geapprecieerde isolatiematerialen in tal van projecten.

Begin jaren '90 krijgt René Verhoeven de hulp van twee afgestudeerde ingenieurs-familieleden, die intussen hun eigen professionele weg insloegen.
1995 Sven Verhoeven, afgestudeerd als industrieel ingenieur aan de KIH De Nayer te Sint-Katelijne-Waver, komt het bedrijf versterken. Hij wordt verantwoordelijk voor offertes en planning en zorgt o.m. voor ATG-goedkeuring en certificatie. Ook onderzoek en ontwikkeling van materialen komt onder zijn hoede.
1998 David Verhoeven, afgestudeerd als graduaat bouwkunde aan het Sint-Lievensinstituut te Aalst, vervoegt het bedrijf. Zijn eerste werkzaamheden waren het uitbouwen van een degelijke website - intussen een referentie in de isolatiewereld - alsook het aanpakken van de interne structuur en administratie. De technische bagage van zijn eerdere opleiding elektromechanica was welkom bij de aanpassingen van het machinepark.
2007 Het 25-jarig bestaan van het bedrijf wordt gevierd.
Sven en David Verhoeven worden de nieuwe bedrijfsleiders en komen aan het roer van een bloeiend familiebedrijf. Intussen werden mede onder hun impuls diverse innovaties gerealiseerd en zijn de plannen uitgetekend om op de stevige fundamenten die oprichter René Verhoeven legde, de Groep Verhoeven verder uit te bouwen.
De complementaire samenwerking tussen beide broers-bedrijfsleiders staat garant voor een verdere ontwikkeling van de activiteiten, in een familiale KMO die zijn rol als baken in het isolatievak ten volle wil verderzetten.
2011 Het team van Isolatie Verhoeven, bestaande uit een 15-tal arbeiders en 4 bedienden, is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat de verkoop en plaatsing van een kwaliteitsgamma aan isolatiematerialen verzorgt voor zowel particulier als professional.
2012 Isolatie Verhoeven vierde op 29 juni zijn 30-jarig bestaan en de blik is meer dan ooit op de toekomst gericht.

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015