Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

Onze activiteiten ...

Algemeen

NV Verhoeven voert alle werken uit met gekwalificeerd en ervaren personeel.
Wij leiden en organiseren uw werf door de coördinatie met aanverwante takken (zoals o.a. dakdichting, chape, plaatsen van gyproc wanden en plafonds, ...)
Wij zijn "gevestigd" voor een vijftiental beroepswerkzaamheden. Toch is het niet de bedoeling onze hoofdbezigheid te maken van al deze werkzaamheden. Isolatie blijft in elk project de hoofdzaak.

Voor kleinere werken kan u als doe-het-zelver ook aan de slag met onze materialen en ons advies !

Hierna volgt een greep uit de voornaamste activiteiten.

Thermisch isoleren van vloeren en platte daken

Eén van de specialiteiten van de NV Verhoeven is de thermische vloer- en plat dakisolatie PERLITON.
Deze door de firma zelf ontwikkelde lichte cellulaire isolatiemortel werd in de loop der jaren toegepast in talloze privé- en openbare projecten en is uitgegroeid tot een begrip in de isolatiewereld.
Ook in de snelgroeiende renovatiesector wordt Perliton omwille van zijn uitgesproken voordelen steeds meer toegepast.

Akoestisch isoleren van vloeren

Een ander door de NV Verhoeven zelf ontwikkeld kwaliteitsproduct is de akoestische vloerisolatie Isoflor.
Deze veerkrachtige homogene pasta haalt de beste geluidsisolatiecategorie Ia en is alzo de ideale contactgeluidsisolatie voor appartementen en kantoren.
Mits de toepassing van dit materiaal op een bestaande houten roostering, samen met chape, worden ook alle andere doorgaande geluiden geweerd.

Eind 2003 voegden wij hier het product Acoustic Reflex aan toe, een 6 mm dikke PE-folie die in combinatie met Perliton een tussenverdiepingsvloer thermisch en akoestisch isoleert volgens de strengste normen.

Thermisch na-isoleren van hellende daken, zoldervloeren en spouwmuren

Het thermisch isoleren van hellende daken en zoldervloeren is een typische na-isolatie met korte terugverdientijd. Wij werken met verschillende materialen en plaatsingsmethodes om een gepaste oplossing te bieden voor elke woning of gebouw. Recentelijk is hier ook spouwmuurisolatie van bestaande muren aan toegevoegd, gezien de gedurende decennia op grote schaal bewezen deugdelijkheid van deze systemen in de ons omringende landen met eenzelfde klimaat. Onze vertegenwoordiger komt bij u opmeten en bespreekt de verschillende mogelijkheden.

Sedert enkele jaren is de opmars van na-isolatie en andere energiebesparende maatregelen niet te stuiten. Door de stijgende energieprijzen wordt isolatie nog sneller terugverdiend. In de winter bespaart u stookkosten, in de zomer blijft de woning aangenaam fris. Dak- of zoldervloerisolatie staat op nummer EEN van het lijstje van energiebesparende maatregelen. Voor beiden bestaan er belangrijke premies.

De premies en andere steunmaatregelen maken het voor ieders budget mogelijk om degelijk werk te laten uitvoeren door gespecialiseerde vaklui, om zo komaf te maken met slecht geplaatste isolatie en alle aanverwante gevaren.
Toch geven wij de klant de mogelijkheid om materialen bij ons aan te kopen en met ons plaatsingsadvies zelf aan de slag te gaan.
Onze offerte geeft de klant een duidelijke vergelijking van materiaalkost en uitgevoerd werk, met de bijhorende premies en indicatieve terugverdientijden.
Zo kan iedereen een gepaste beslissing nemen.

Akoestisch isoleren van hellende daken

Mits de correcte plaatsing van verschillende lagen materialen, maken wij van uw kamers onder het dak een rustige omgeving. Storend lawaai van buitenaf (zoals vliegtuigen, treinen, autoverkeer, muziek) wordt zeer sterk verminderd. Wij bieden deze optie aan voor elke klant die wat verder wil gaan dan de klassieke thermische dakisolatie, en die het hiervoor benodigde budget er voor wil vrijmaken.

Andere werken

Naast de uitvoering van onze eigen specialiteiten kan u ook voor andere zaken een beroep doen op onze firma.
Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u met raad en daad bijstaan bij de bouw of renovatie van uw project. Onze kennis gaat véél verder dan isoleren alleen.

 • Zolderinrichting
  U wenst uw zolder in te richten als extra leefruimte en wil een degelijke isolatie, maar u had ook graag :
  • wat meer lichtinval met enkele bijkomende dakramen
  • een verhoging van een dakspant dat veel te laag zit
  • een nieuw zolderluik of zelfs een opening voor een vaste trap
  • wat kleine aanpassingen qua elektriciteit zoals bijkomende stopcontacten, lichtpunten, kabeldistributie van televisie en internet.
Dit is slechts een greep uit wat er mogelijk is. Wij hebben de kennis in huis om uw project tot een goed einde te brengen voor een haalbare prijs.

Verkoop van isolatiematerialen

Hoewel we geen echte winkel zijn, waar alles op stock ligt in elke maat en kleur, bieden wij een gunstig alternatief voor de grote ketens. U koopt bij ons materialen en krijgt er degelijk advies bij, onontbeerlijk bij elke doe-het-zelf klus ! U legt ons uw project uit, wij rekenen uit wat u nodig heeft en maken een pakketprijs. Afhaling op afspraak of levering aan huis zijn mogelijk.

Wij verkopen :

 • onze eigen isolatiemortel Perliton, in een droge mengeling (zak 100 liter, u hoeft enkel water en 25 kg cement toe te voegen)
 • glaswolisolatie op dekens voor plafonds, tussenvloeren en daken (op maat/breedte te snijden en standaarddekens met aluminium dampscherm en spijkerflenzen)
 • bijhorenden materialen om een structuur te maken voor isolaties van daken, puntgevels, zoldervloeren (gedrenkte planken, roosteringsbalken, vloerplaten OSB, hoekankers en schroeven)
 • dampschermfolies, tapes, isolatiemessen, insectendodende producten voor houtbescherming ...
 • polyurethaanplaten met alu dampscherm in eerste en tweede keus (ideaal als kruipkelderisolatie, oversteken) + bevestigingsmaterialen (isolatiepluggen)
 • vermiculiet voor de vulling/isolatie van schouwkanalen (brandveilige vulling met loskorrelig materiaal)

Is isolatie een belangrijk deel van uw project, dan zijn wij het gedroomde team.
Onze referentielijsten zullen u overtuigen dat wij ook uw vertrouwen waard zijn.

Voor prijzen en andere inlichtingen neemt u best contact op met één van onze medewerkers of stuur ons een e-mail !

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015