Isolatie verhoeven
animated
Nieuws
 www.isolatieverhoeven.be - info@isolatieverhoeven.be - Tel. (016) 65 05 05 - Fax (016) 65 70 50
NL - FR 

Acoustic Reflex akoestische vloerisolatie (folie)

Productvoorstelling :

ACOUSTIC REFLEX dempt het geluid aan de bron en is als zodanig het ideale materiaal als geluidsisolatie voor flatgebouwen, kantoren, scholen, bejaardencentra ...
ACOUSTIC REFLEX is een gelaagde en versterkte folie van geëxpandeerd polyethyleenschuim met een dikte van 6 mm en een densiteit van 35 kg/m³.
ACOUSTIC REFLEX wordt altijd aangebracht op een lichte uitvullaag Perliton, die alle leidingen volledig bedekt. Het risico op (oncontroleerbare) geluidsbruggen is hierdoor uitgesloten.
ACOUSTIC REFLEX wordt in banen met breedte 1,25 m aangebracht, met een (gekleefde) overlapping van 10 cm, overnaads geplaatst. Tegen de opgaande muren worden randstroken met een voet geplaatst.
ACOUSTIC REFLEX is rotvrij, bestand tegen vocht en waterdamp en haalt in combinatie met 5 cm isolatiemortel Perliton de categorie Ia volgens de classificatie van NBN S01-400 (contactgeluidsisolatie)
ACOUSTIC REFLEX wordt afgewerkt met een gewapende chape, met zorg geplaatst opdat de folie niet beschadigd of verschoven wordt.

© 2003-2014 - Isolatie Verhoeven nv

webdesign: highgate ´57


Laatste aanpassing op Thursday, October 22, 2015